Niet meer in ons assortiment
Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal Zeepschaal

GROHE SPA

Zeepschaal

Artikelnummer
40256003
EAN
4005176462443
Informeer nu

Een handige afwerking voor de badkamer – de GROHE Atrio zeepschaal!

Dankzij de uitgebreide collectie van GROHE Atrio kranen was het nog nooit zo eenvoudig om een badkamerinterieur te creëren waarin alles naadloos bij elkaar past. Voeg gewoon een aantal van onze prachtig gemaakte GROHE Atrio accessoires toe, zoals de zeepschaal – de beste manier om jouw zeep schoon en droog op te bergen. De zeepschaal past in de GROHE Atrio houder (40256xx3), die is voorzien van de duurzame GROHE StarLight chroomlaag zodat de houder jarenlang zijn glans behoudt. Je hebt hem zo opgehangen dankzij de duidelijke stap-voor-stapinstructies. En vergeet vooral de bijpassende haak, handdoekring, handdoekhouder, toiletrolhouder en toiletborstelset niet. Ze passen allemaal perfect in een klassieke of moderne badkamer.

Belangrijkste productkenmerken

  • materiaal: glas
  • past op de houders Allure (40 963 001) en Atrio (40 305 003), apart verkrijgbaar

Technische productinformatie

Klantenservice

Grohe Nederland B.V.

Metaalstraat 2
2718 SW Zoetermeer

Openingstijden

Ma - Vrij 08:30 - 12:30
13:00 - 17:00

GROHE SPA is het meest exclusieve portfolio met luxeuze producten om een echte spa-ervaring in de badkamer thuis te creëren. Veelzijdige aanpassingsmogelijkheden die perfect zijn afgestemd op individuele voorkeuren.

Ontdek het GROHE SPA assortiment