Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

K7 Foot Control Elektronische eenhendel keukenmengkraan

30312000 - K7 Foot Control Elektronische eenhendel keukenmengkraan
  • chroom
  • supersteel
Artikelnummer 30312000
EAN 4005176351273
1,368.00 € incl. B.T.W.

Productomschrijving

Professionele prestaties en een verfijnde stijl – de GROHE K7 FootControl keukenmengkraan!

De nieuwe GROHE K7 FootControl keukenmengkraan maakt het eenvoudiger dan ooit om grote pannen te vullen en de wastafel en keuken te reinigen. Met een medium uitloop die 140° kan draaien en een uittrekbaremousseur met een volledige draaihoek van 360° heb je een enorm bereik en reinigingskracht. Je kunt zelfs met een druk op de knop wisselen tussen een fijne en een krachtige straal. En deze kraan is nu ook voorzien van ons innovatieve FootControl systeem zodat je de kraan aan en uit kan zetten met een simpele tik van je voet op de basisunit – ideaal tijdens het afwassen, handen wassen of het tillen van zware pannen. Het is ook een genot om te bedienen omdat je met de SilkMove cartouche met keramische schijven moeiteloos en precies de waterstroom en temperatuur kunt regelen. Dankzij de StarLight chroomlaag heeft deze ééngreeps design kraan een prachtige glans die jarenlang mee gaat, terwijl het eenvoudige montagesysteem ervoor zorgt dat je deze kraan in een handomdraai installeert. De GROHE K7 FootControl keukenmengkraan – wanneer professionele prestaties worden gecombineerd met een stoere en hedendaagse keuken. Het is tijd om als een ware professional aan de gang te gaan in de keuken!

Product Highlights

Tik met je voeten en houd je handen vrij

GROHE FootControl kranen kunnen worden aangezet met een simpele tik van je voet op de basisunit Zo houd je je handen vrij en blijft je kraan schoon. Deze innovatieve functie maakt het makkelijker dan ooit om zware pannen te vullen en om de vaat of je handen schoon te spoelen zonder dat je de kraan vies maakt.

360° draaibare professionele handdouche met douche- en spoelstraal

De professionele uitloop kun je uittrekken, buigen, 360° draaien en met één hand bedienen. Voor optimaal vullen, afspoelen en reinigen. Alles gaat even makkelijk en efficiënt deze professionele GROHE mengkraan. Door zijn flexibiliteit wordt je werkveld vergroot en met een druk op de knop wissel je bovendien snel tussen de gewone straal naar de krachtige douchestraal. Gemak dient de mens. Zeker in de keuken.

Hoge uitloop voor gemakkelijk vullen van grote pannen

Gemakkelijk grote pannen afspoelen: dankzij de hoge uitloop kun je met deze GROHE kraan ook de moeilijkste klussen in de keuken simpel uitvoeren. Bij GROHE vind je altijd een product dat voldoet aan jouw wensen: wij hebben voor elke klus de beste en meest comfortabele oplossing.

Draaihoek van 140°: soepel draaien zonder stoten

Een handige functie voor dagelijks gebruik: de uitloop kan moeiteloos en in één beweging worden gedraaid in een hoek van 140°. Dankzij de draaibegrenzing heb je de kraan volledig onder controle: de uitloop kan nooit tegen een kast of muur stoten.

Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaag

Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

Lichte bediening van de kraan dankzij de GROHE SilkMove® technologie

Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

Dankzij SpeedClean is kalkaanslag snel en makkelijk te verwijderen

Uitloop, professionele kraan, aparte- of uitrekbare handouche of mousseur: het SpeedClean anti-kalk system voorkomt kalkvorming. Allen zijn voorzien van flexibele siliconen lamellen die je met een beweging van je vinger schoon veegt. Poetsen is nooit meer nodig.

Snelmontagesysteem met eenvoudige handleiding

Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.

Technische gegevens & onderhoudsinstructies

Technische gegevens

Technische Product Informatie
Maattekening

Computer Aided Design (CAD)

2D DWG-Data 2D DXF-Data 3D DXF-Data

Onderhoudsinstructies

Onderhoudsinstructies

Keuken

30312DC0
supersteel
Voeg toe aan portfolio
1,639.00 € incl. B.T.W.
Elektronische eenhendel keukenmengkraan
30312000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1,368.00 € incl. B.T.W.
Elektronische eenhendel keukenmengkraan
30311DC0
supersteel
Voeg toe aan portfolio
988.00 € incl. B.T.W.
Elektronische eenhendel keukenmengkraan
30311000
chroom
Voeg toe aan portfolio
854.00 € incl. B.T.W.
Elektronische eenhendel keukenmengkraan
GROHE FootControl

GROHE FootControl

Liberate your hands. Tap your feet.

Toon serie
Keukenbrochure
Brochure
Keukenbrochure

Enorme selectie aan stijlen & toepassingen.