Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Een Red Cocktail voor een witte Kerst

Om de feestdagen te vieren, waarom zou je dan niet een van de cocktails uit het nieuwe GROHE Tap to Table magazine proberen? De ""Red Cocktail"" hieronder bevat kaneel, gember en een scheutje gin om je deze kerst warm te houden. Geniet!

RED COCKTAIL

Wat je nodig hebt:
10 ml limoensap
40 ml bloedsinaasappelsap
20 ml gin

Voor de tijm-kaneel-gembersiroop:
Twee takjes tijm
2 cm gember
Een snufje kaneel
150 gram bruine suiker
150 ml GROHE Blue water

Begin met het maken van de siroop door alle ingrediƫnten in een pan te doen, breng dit aan de kook. Laat het hierna afkoelen en rusten gedurende een uur zodat de tijm in de siroop trekt. Zeef vervolgens de grove ingrediƫnten eruit met een fijnmazige zeef. Om te serveren, vul je een glas met ijs. Voeg hier 10 ml van de siroop aan toe die gebaseerd is op de gin, limoen en bloedsinaasappelsap. Roer het drankje voorzichtig met een lepel en garneer met een plakje bloedsinaasappelsap en de takjes tijm.

Cocktail fotograaf:
Jennifer Endom