YOUR LIFE. YOUR RULES.

YOUR SHOWER. YOUR TURN.

GROHE SMARTCONTROL

TOT €100,- RETOUR OP GROHE SMARTCONTROL DOUCHES!

SmartControl actie

Koop tussen 1 januari 2019 en 1 juli 2019 een GROHE (Euphoria) SmartControl douche* en ontvang als dank voor deze aankoop tot € 100,- retour.

Vul voor 15 juli 2019 jouw gegevens in en upload de factuur van je aankoop waarop zichtbaar de aanschaf van een GROHE (Euphoria) SmartControl douchesysteem, combi-douchesysteem of inbouwdouche staat. Heb je nog geen factuur? Upload dan je getekende offerte voor 15 juli 2019. Indien je vóór 31 december 2019 alsnog de bijbehorende factuur uploadt, heb je recht op de cashback. Na controle van je inzending ontvang je binnen 14 dagen de €100,- cashback op je rekening.

Naar de actie

Koop offline

Bezoek één van onze geselecteerde showrooms om de SmartControl en/of de nieuwe Euphoria SmartControl regendouche in het echt te zien en te proberen.

Zoek een showroom bij jou in de buurt

Koop online

Ervaar het gemak van het online winkelen en koop het SmartControl of Euphoria SmartControl regendouche bij één van onze geselecteerde webshops.

Bezoek een geselecteerde webshop

GROHE SMARTCONTROL DOUCHE JOUW REVOLUTIONAIRE MANIER OM VAN WATER TE GENIETEN

GROHE SmartControl is de innovatieve douchebediening waarmee je moeiteloos het volume en de temperatuur kunt aanpassen, de gewenste douchestraal kunt selecteren en kunt schakelen tussen hoofd- en handdouche. Draai eenvoudig de greep op de thermostaat omhoog om het volume te verhogen - van Eco naar Full Flow - en draai de greep naar beneden om deze te verlagen. Druk om het water te pauzeren als jij dat wilt. SmartControl slaat zelfs je voorkeur voor de volgende keer op.

Druk op de knop van de thermostaat om de douche aan te zetten

Druk op de knop om de regendouche te starten.

Draai aan de knop van de thermostaat om het watervolume aan te passen

Draai om de sterkte van de douchestraal in te stellen van Eco tot Full Flow.

Druk op de knop van de thermostaat op de douche uit te zetten

Druk opnieuw om de douche uit te zetten of te pauzeren. Het watervolume is nu opgeslagen voor de volgende keer.

Douchegenot tot de derde macht

De GROHE SmartControl geeft je de flexibiliteit om op jouw eigen manier te kunnen douchen

Flexibel

GROHE SmartControl geeft jou flexibele controle - verander eenvoudig het type douchestraal voor exact de juiste hoeveelheid water. Van een zachte straal tot een verfrissende douche, precies zoals jij dat willt.

Shampoo uitspoelen was nog nooit zo gemakkelijk door de straal van regendouche op een krachtigere stand te zetten

Krachtig

Kracht binnen handbereik met GROHE SmartControl. Kies een douchestraal die krachtig genoeg is om shampoo uit te spoelen, of de geconcentreerde Jet straal om de dagelijkse stress weg te masseren.

Kom helemaal tot rust onder de regendouche van GROHE

Ontspannend

Relax onder de GROHE SmartControl regendouche. Alles wat je nodig hebt voor ultieme ontspanning: Kies voor een zachte, verfrissende regenbui of zet het watervolume op maximaal voor een zomerse plensbui.

Kies jouw ideale SmartControl douche

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie