YOUR LIFE. YOUR RULES.

YOUR SHOWER. YOUR TURN.

GROHE SMARTCONTROL

GROHE SMARTCONTROL DOUCHE JOUW REVOLUTIONAIRE MANIER OM VAN WATER TE GENIETEN

GROHE SmartControl is de innovatieve douchebediening waarmee je moeiteloos het volume en de temperatuur kunt aanpassen, de gewenste douchestraal kunt selecteren en kunt schakelen tussen hoofd- en handdouche. Draai eenvoudig de greep op de thermostaat omhoog om het volume te verhogen - van Eco naar Full Flow - en draai de greep naar beneden om deze te verlagen. Druk om het water te pauzeren als jij dat wilt. SmartControl slaat zelfs je voorkeur voor de volgende keer op.

Smart control douchepaneel voor GROHE regendouche

Druk op de knop om de regendouche te starten.

Stel de kracht van je douchstraal in met de smartcontrol voor je GROHE regendouche

Draai om de sterkte van de douchestraal in te stellen van Eco tot Full Flow.

Bedien je GROHE regendouche met het smartcontrol douchepaneel

Druk opnieuw om de douche uit te zetten of te pauzeren. Het watervolume is nu opgeslagen voor de volgende keer.

SmartControl actie

Tot €100 RETOUR OP SMARTCONTROL DOUCHES

Koop tussen 15 oktober 2019 en 15 januari 2020 een GROHE (Euphoria) SmartControl douche* en ontvang als dank voor deze aankoop tot €100 retour.

Hoe werkt deze actie?

Vul voor 1 februari 2020 jouw gegevens in en upload de factuur van je aankoop waarop duidelijk de aanschaf van een GROHE (Euphoria) SmartControl douchesysteem, combi-douchesysteem of inbouwdouche zichtbaar is. Heb je nog geen factuur? Upload dan alvast je getekende offerte voor 15 januari 2020. Wanneer je de bijbehorende factuur hebt ontvangen upload deze dan nog voor 1 juli 2020. Als zowel de offerte en de factuur zijn geüpload dan heb je recht op de cashback. Na controle van je inzending ontvang je binnen 14 dagen de cashback op je rekening.

Naar de actie

Douchegenot tot de derde macht

Shampoo uitspoelen was nog nooit zo gemakkelijk door de straal van regendouche op een krachtigere stand te zetten

Krachtig

Kracht binnen handbereik met GROHE SmartControl. Kies een douchestraal die krachtig genoeg is om shampoo uit te spoelen, of de geconcentreerde Jet straal om de dagelijkse stress weg te masseren.

Gemakkelijke switchen tussen douchestralen in je GROHE regendouche

Flexibel

GROHE SmartControl geeft jou flexibele controle - verander eenvoudig het type douchestraal voor exact de juiste hoeveelheid water. Van een zachte straal tot een verfrissende douche, precies zoals jij dat willt.

Vrouw onder stromende GROHE regendouchekop onder haar GROHE regendouche

Ontspannend

Relax onder de GROHE SmartControl regendouche. Alles wat je nodig hebt voor ultieme ontspanning: Kies voor een zachte, verfrissende regenbui of zet het watervolume op maximaal voor een zomerse plensbui.

Kies jouw ideale SmartControl douche

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie