JOUW REVOLUTIONAIRE MANIER OM VAN WATER TE GENIETEN

Ontdek nu

GEKOELD, BRUISEND <br>EN/OF <br>KOKEND HEET WATER <br>DIRECT UIT JE KRAAN

Ontdek de GROHE Red en Blue

HET ICOON VAN ELEGANTIE EN PRECISIE

Ontdek nu

Introductie van GROHE keramiek

Lees meer

Reviews & Beoordelingen

Beoordeling achterlaten

Complete badkamer in kleur

Ontdek GROHE Colours

GROHE SENSIA ARENA DOUCHETOILET

Lees meer

GROHE: <b>"Pure Freude an Wasser"</b>

Water zelf is de bron van inspiratie voor het geheel van ons onderscheidend product portfolio. Elk van deze producten is altijd gebaseerd op onze vier kernwaarden: kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Deze vind je terug in alles wat we doen en stelt ons in staat om een ongeëvenaarde plezier van water aan onze klanten te leveren.

Acties & Assortiment

Gratis Boldking Luxury Shaving set bij aankoop van Euphoria SmartControl douche

Koop tussen 1 oktober 2018 en 1 januari 2019 één van de zes geselecteerde Euphoria SmartControl douchesystemen (artikelnummers: 265070000, 26507LS0, 265080000, 26508LS0, 265090000, 265010000) en ontvang gratis een Boldking Luxury Shaving set.

Vul voor 15 januari 2019 jouw gegevens in en upload de factuur van de aanschaf van je Euphoria SmartControl douche. Na controle van je inzending ontvang je binnen 4 weken een unieke actiecode om de set gratis te bestellen bij Boldking.

Naar de actie
Sensia Arena douche-wc promotie

Sensia Arena douche-wc promotie

Koop tussen 1 juli 2017 en 1 april 2019 een GROHE Sensia Arena douche-wc in combinatie met een GROHE Rapid SL wc-element en ontvang een auto flush-kit t.w.v. €262 cadeau. Met deze auto flush-kit kan je de Sensia Arena automatisch, via de afstandsbediening of app laten doorspoelen. Bekijk de actieproducten en actievoorwaarden op onze actiepagina!

Naar de actie

GROHE Blue winactie

"Gefilterd, gekoeld en bruisend water uit je eigen GROHE keukenkraan. Wil jij dit ook thuis? Laat dan je gegevens achter en maak kans om 1 van de 5 GROHE Blue Home (31455000 chroom) kranen te winnen die wij weg geven."

Vul je gegevens in

GROHE SMARTCONTROL

Vergroot je doucheplezier

GROHE SmartControl

COMPLETE BADKAMER IN KLEUR

Ontdek de nieuwe kleuren

GROHE Colours

GROHE SENSIA ARENA

De nieuwe dimensie van schoon en fris

Sensia Arena douche-wc

GROHE KERAMIEK

Afgestemd op vorm en functie

GROHE keramiek
Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie