Gezien bij
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Afgelopen jaar was GROHE sponsor van het Eigen Huis & Tuin woondomein. Gedurende deze periode zijn diverse make-overs de revu gepaseerd waarbij je kon zien hoe je met GROHE een eigen wellness in je badkamer creëert die helemaal voldoet aan de laatste woontrends of een droomkeuken die van alle gemakken en functionaliteiten is voorzien.

Ben je geïnspireerd geraakt of wil je inspiratie opdoen en wil je de gebruikte producten uit de afleveringen en de #showyourgrohe actie nog even rustig bekijken? Wij hebben voor elke aflevering alle producten overzichtelijk op een rijtje voor je gezet. Klik voor meer informatie over de producten op de bijbehorende link.

AFL. 1 - 30 November - TV Keuken Zevenhuizen

In de eerste aflevering knapt het klusteam van Eigen Huis & Tuin een oude boerderij op tot een gezellige, nieuwe werkplek. Thomas laat je zien hoe je een GROHE Red thuis kan installeren en waar je op moet letten. Geïnspireerd geraakt en wil je de GROHE producten nog eens rustig bekijken? Gebruik onderstaande link en shop ze op bol.com!

GROHE Red 3-in-1 kokendwaterkraan - Keukenkraan met C-uitloop - 7L boiler – Kleur SuperSteel

GROHE K700 1,5 spoelbak - Onderbouw - 58,5 x 44 cm - RVS

GROHE Cosmopolitan Zeepdispenser - Inbouw - Incl. reservoir 400 ml - SuperSteel

AFL. 2 - 21 december - Paul en Monica

In aflevering 2 van Eigen Huis & Tuin wordt de 33 jaar oude badkamer van Paul en Monica door het klusteam flink onder handen genomen. Het resultaat is een moderne, stijlvolle nieuwe badkamer met een hard graphite afwerking.
Geïnspireerd geraakt en wil je de GROHE producten nog eens rustig bekijken? Gebruik onderstaande link en shop ze op bol.com!

Wastafel

Essence wastafelkraan - Hard Graphite

Essence waskom - Alpine Wit

Essentials handdoekhouder - 450 mm - Hard Graphite

AFL. 3 - 15 februari - Den Bosch

In de derde aflevering van Eigen Huis & Tuin worden Thomas en Evelyn ingeschakeld om de badkamer van Joana en Bart te vernieuwen. De ouderwetse badkamer wordt mede door de diverse GROHE producten omgetoverd tot een prachtige ruimte. Geïnspireerd geraakt en wil je de GROHE producten nog eens rustig bekijken? Gebruik onderstaande link en shop ze op bol.com!

Inbouwdeel voor vrijstaande badkranen en douchekranen

Essence New vrijstaande badkraan - Supersteel

Essence New wastafelkraan - Medium uitloop - Supersteel

Euphoria XXL 310 douchesysteem - 1000 Cosmo M - Supersteel (rvs)

AFL. 4 - 9 mei - Rotterdam

De badkamer van Kim uit Rotterdam krijgt in aflevering 4 van Eigen Huis & Tuin een make-over. De verouderde zwart-witte badkamer met schrootjesplafond is door Thomas en Denise omgetoverd tot een chique badkamer met roze en gouden accenten.
Geïnspireerd geraakt en wil je de GROHE producten nog eens rustig bekijken? Gebruik onderstaande links om onze producten te bekijken!

Wastafel

Euphoria XXL 310 - Cool sunrise geborsteld

Waskom Essence - 45cm

Essence wastafelkraan - 230mm - Cool sunrise geborsteld

Inbouwdeel Essence wastafelkraan

Shop the look #showyourgrohe

Shop the look - Yvonne Kwakkel

Interieur en lifestyle specialist Yvonne Kwakkel heeft de sleutel van haar nieuwe huis gekregen. Haar badkamer is volgens de nieuwste badkamer- en woontrends ingericht. Yvonne heeft voor haar douche, kranen en badkameraccessoires voor de kleur mat antraciet van GROHE gekozen. Geïnspireerd geraakt door Yvonne? Bekijk de producten op Bol.com en shop de look!

GROHE Essence Wastafelkraan - M-size - Kleur Hard Graphite geborsteld

GROHE Sena Douchekop - Handdouche - Kleur Hard Graphite geborsteld

GROHE Rainshower Aansluitbocht Rond - Kleur Hard Graphite geborsteld

GROHE Rainshower Wandhouder rond - Douchekophouder - Kleur Hard Graphite geborsteld

GROHE SIlverflex Doucheslang - 1250mm - Kleur Hard Graphite geborsteld

Shop the look - InteriorJunkie / Elisah Jacobs

Goud is het nieuwe koper in de keuken en badkamer van InteriorJunkie! Elisah heeft gekozen voor een Essence keukenmengkraan en een Euphoria douchesysteem, allebei in de GROHE Kleur geborstelde Cool Sunrise! Bekijk de door haar gebruikte producten op bol.com via onderstaande links en shop de look.

GROHE Euphoria XXL - 310 Douchesysteem - Kleur Cool Sunrise geborsteld

GROHE Essence Keukenkraan - Hoge uitloop - Uittrekbare handdouche - Kleur Cool Sunrise geborsteld

Shop the look - Finntage / Sandra Gremmen

Tijdens de verbouwing van haar badkamer wist Sandra 1 ding zeker: Zilveren blinkende bedieningsplaten van GROHE! Een ware eyecatcher in het midden van haar nieuwe badkamer. Geïnspireerd geraakt door de design badkamer van Finntage? Bekijk de GROHE producten die zij gebruikt heeft in haar badkamer via onderstaande links en shop de look!

GROHE Euphoria Smartcontrol Regendoouche Cube - 31 cm - Verstelbare wandbevestiging

GROHE Skate Cosmopolitan Bedieningspaneel Toilet - Dual Flush - Eco - Kleur Chroom

Shop the look - Binti / Souraya Hasan

Souraya laat zien dat het ook mogelijk is om bij huurwoningen je keuken te personaliseren! Zo gebruikt ze bijvoorbeeld tegelstickers en gekleurde handgrepen om te matchen met haar nieuwe GROHE Keukenkraan. Benieuwd welke GROHE producten de creatieve Binti nog meer heeft gebruikt? Shop de look door op onderstaande links te klikken!

GROHE Essence Keukenkraan - Hoge uitloop - met uittrekbare handdouche - Dual spray - Kleur Cool Sunrise geborsteld

GROHE Essentials Handdoekhaak - Kleur Cool Sunrise geborsteld

Shop the look - Martine / Tien & Wil

Thee zetten is voor Martine echt een feestje geworden door haar nieuwe GROHE Red Kokendwaterkraan. Maar de GROHE Red komt voor Martine pas echt van pas wanneer haar tweede is geboren. In één handomdraai flesjes en spenen uit koken of moedermelk au bain-marie opwarmen. Benieuwd naar wat de GROHE Red voor jou kan betekenen? Bekijk de kokendwaterkraan op bol.com via onderstaande link!

GROHE Red 3-in-1 kokendwaterkraan - Keukenkraan met C uitloop - 7L boiler - Kleur SuperSteel

Shop the look - a Cup of Life / Shifra Jumelet

Shifra heeft haar badkamer een make over gegeven met een nieuwe wasbak en een keukenkraan van GROHE. De GROHE Essence wastafelmengkraan geeft haar nieuwe badkamer een authentieke en tegelijkertijd ook moderne uitstraling. Benieuwd naar de andere specificaties van deze kraan? Bekijk hem nu op bol.com via onderstaande link!

GROHE Essence Wastafelmengkraan - Lage uitloop - Kleur Cool Sunrise geborsteld

Shop the look - Tanja van Hoogdalen

Na een tal van klusprojecten ontbrak het in het huis van Tanja slechts één ding. Je raadt het al, een gouden GROHE Keukenkraan! Bekijk welke GROHE accessoires Tanja heeft gecombineerd met haar nieuwe GROHE Essence Keukenkraan op bol.com via de onderstaande links.

GROHE Essentials Zeepdispenser - Kleur Cool Sunrise geborsteld

GROHE Essentials Wandhouder - Kleur Cool Sunrise geborsteld

GROHE Essence Keukenkraan - Hoge uitloop - Uittrekbare handdouche - Kleur Cool Sunrise geborsteld

Shop the look - Cynthia Shultz

Cynthia laat haar compacte badkamer er strak en rustig uit zien. Het strakke design van de GROHE Plus Wastafelkraan complimenteert deze look. Benieuwd naar meer specificaties van deze kraan? Klik op onderstaande link en shop de look!

GROHE Plus S wastafelkraan - Lage uitloop - Eco - Kleur Chroom