Keukenkranen met filterfunctie

Een keukenkraan met filterfunctie combineert een gewone keukenkraan met een filter die stoffen uit het water verwijdert die van invloed zijn op de smaak en geur van het water.

GROHE Blue® keukenkraan met filterfunctie

Gezuiverd water, direct uit je keukenkraan

Als we een glas water willen, kiezen we meestal voor mineraalwater uit flessen. Niet echt praktisch en zeker niet milieuvriendelijk. Een keukenkraan met filterfunctie verwijdert de stoffen die de geur en smaak negatief beïnvloeden, zoals chloor en organische stoffen. Door het unieke GROHE Blue® watersysteem komt er vers en heerlijk gefilterd water direct uit je keukenkraan, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Milieuvriendelijk water

Met GROHE Blue® bespaar je niet alleen geld, maar ook natuurlijke hulpbronnen. In vergelijking met de vervuiling en het energieverbruik als gevolg van productie en transport van mineraalwater uit flessen, heeft gefilterd water nauwelijks negatieve effecten op het milieu. Het kost zeven liter water om slechts één liter mineraalwater uit de supermarkt te maken. Doordat je geen zware waterflessen naar huis hoeft te vervoeren bespaar je ook nog energie. Bovendien hoeven de flessen niet te worden gerecycled.

GROHE Blue® keukenkraan met filter GROHE Blue® is een compleet water filter systeem. De starterkit bestaat uit een filter voor in het keukenkastje, een GROHE Blue® keukenkraan en een karaf. De kraan heeft gescheiden waterkanalen in de uitloop voor gefilterd en ongefilterd water. De innovatieve mousseur zorgt ervoor dat het gefilterde water niet in contact komt met zaken die de smaak kunnen verpesten. De verlichting op de greep knippert wanneer de filtercapaciteit minder is dan 10% en je het filter moet vervangen.

Het filter gaat tot 12 maanden mee en heeft een capaciteit van 600 liter water en kan worden aangepast aan de hardheid van het water.

GROHE Blue® keukenkraan met filterfunctie
GROHE Blue®

GROHE Blue® glazen karaf en glazen.

GROHE Blue® Chilled and Sparkling starter kit

GROHE Blue® bespaart het milieu en geld!

Aanbevolen productseries

GROHE Blue Professional

GROHE Blue Professional

GROHE Blue Professional

GROHE Blue Professional

GROHE Blue Pure

GROHE Blue Pure