<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE FootControl

K7 FootControl

Laat het professionele potentieel van jouw keuken de vrije loop met de K7 FootControl-kraan. Geniet van de hoogwaardige prestaties van de professionele straalfunctie en de uittrekbare slang van de K7, gecombineerd met het gemak van de voetbedieningstechnologie. Het scherpe architectonische design is eigenlijk al een functie op zich, maar dankzij de uitzonderlijke professionele functies kan deze kraan elke taak moeiteloos de baas. Voor drukke keukens waar efficiëntie een must is, geeft de K7 FootControl-kraan je de volledige controle, zodat jij je handen vrij kunt houden voor andere taken.

Essence FootControl

Voeg de puurheid van het minimalisme toe aan je keuken en geniet van de probleemloze functionaliteit van een handenvrije bediening met de Essence FootControl-kraan van GROHE. De strakke, simpele lijnen van onze Essence-kraan zijn de perfecte aanvulling op een moderne keuken, terwijl je met één tik op de FootControl je handen vrij en je kraan bacterievrij kunt houden.

Met een uittrekbare dubbele straalfunctie en de schitterende, duurzame GROHE StarLight®-afwerking is de Essence FootControl de ideale keuze voor een zorgeloos keukendesign.