Sink stage item

Roestvrij staal spoelbak: strak, stevig, stijlvol

Een keuken is vaak het hart van het huis dus wanneer je deze ruimte ontwerpt, denk je goed na over stijl én gebruiksvriendelijkheid. Een spoelbak uit roestvrij staal biedt een all-in-one oplossing, en blijft trouw aan het typerende, minimalistische, verfijnde design van GROHE.

Functioneel en stijlvol in één

Spoelbak vergiet

Iedereen weet dat een goed ontworpen gootsteen het dagelijkse gebruik vergemakkelijkt. Naast het feit dat er een ruim bekken nodig is, moet het afvoersysteem feilloos werken en moet een spoelbak gemakkelijk te reinigen en duurzaam zijn. Je zult verbaasd staan hoeveel innovatieve functies, die het dagelijkse afwaswerk aangenamer maken, een spoelbak kan hebben. De look kan voor velen een bijkomstigheid zijn, maar bij GROHE combineren we functionaliteit met een prachtig ontwerp. Wij brengen strakke, scherpe lijnen met een fantastische materiaalkwaliteit, wat in een stalen spoelbak een aangenaam glanzende afwerking betekent.

Ruime bekkens:Een ruime spoelbak betekent dat je grote potten en pannen kunt afwassen en die feestmaaltijdovenschotel kunt laten weken zonder rommel op het aanrecht te maken. Zelfs met compactere spoelbakken, zoals deze K700 spoelbak roestvrij staal, kun je zonder problemen je potten en pannen afwassen omdat elke roestvrijstalen spoelbak bij GROHE een minimale diepte van 16 cm heeft.

Waterafvoer: Om verstoppingen te voorkomen en vuile waterresten in je gootsteen te vermijden, is elke GROHE stalen spoelbak ontworpen met het oog op een goede waterafvoer. Veel van onze spoelbakken hebben diamantvormige plooien, die naar de afvoer lopen, om een perfecte doorstroming van het water te garanderen.

All-in-one levering: Wanneer je nieuwe spoelbak eenmaal aankomt, wil je bij de installatie geen tijd verliezen omdat je beseft dat er essentiële onderdelen ontbreken. Elke spoelbak wordt geleverd met een onderbouwsifon, zodat je zeker kunt zijn van een frustratievrije installatie.

Overloop: Een belangrijke veiligheidsfunctie die elke GROHE spoelbak heeft. Een overloop is ontworpen om overlopend water te voorkomen, maar je moet tegelijk in staat zijn om je spoelbak genoeg te vullen om te kunnen afwassen. GROHE modellen hebben een compacte overloop, zodat je spoelbak zijn elegante uitstraling behoudt, maar water op het aanrecht of de vloer morsen toch wordt voorkomen.

Grohe’s unieke ontwerpvoordelen

Roestvrijstalen spoelbak

Naast een uitstekend technisch ontwerp profiteer je met een GROHE roestvrij staal spoelbak van eigenschappen die ervoor zorgen dat je je de keuze voor ons product nooit zult beklagen.

Het geluid van kletterende potten en pannen of van water dat hard uit de kraan in de gootsteen stroom, vindt niemand aangenaam. Deze vervelende geluiden verstoren de rust in je omgeving. Dankzij de GROHE Whisper isolatie kun je genieten van een veel rustigere keuken. De isolatie verzacht niet enkel het geluid van de waterstroom en waterafvoer, maar ook het geluid van tegen elkaar botstende potten en pannen in de spoelbak.

Het installeren van een roestvrijstalen spoelbak kan een gedoe zijn, maar met het GROHE QuickFix installatiesysteem is het een fluitje van een cent. Veel van onze spoelbakken worden bovendien geleverd met twee voorgeboorde kraangaten. Dit betekent dat de meeste spoelbakinstallaties later gemakkelijk te veranderen zijn, door bijvoorbeeld nieuwe kranen te installeren, en dat je je spoelbak kunt kiezen zonder dat je hoeft in te leveren op je favoriete keukenontwerp.

Krassen zijn lelijk en diepe krassen bemoeilijken het reinigen van je gootsteen. Een spoelbak dient voor de vaat of het wassen van groenten en moet dus zelf uiterst schoon zijn. Met GROHE is dat geen probleem. GROHE Starlight staal is extra duurzaam, zo zal je spoelbak altijd schitteren, zelfs na jaren van gebruik en veelvuldig schoonmaken.

Kwaliteitsstaal en exclusieve afwerkingen

Er zijn vele materialen om te overwegen wanneer je een spoelbak kiest. Natuurlijk blijft een GROHE spoelbak roestvrij. Roestvrij staal is de tijdloze klassieker voor elke keuken, want het is gemakkelijk te reinigen, krasbestendig en duurzaam. Een stalen spoelbak creëert een verfijnde sfeer in elke keuken. Elke GROHE roestvrij staal spoelbak is ontworpen met precieze, scherpe vlakken, waardoor het geheel een uitgebalanceerde en elegante uitstraling krijgt.

Roestvrij staal is een van de meest hoogwaardige materialen voor keukeninstallaties, dus of je nu kiest voor een spoelbak met twee bekkens of een spoelbak met een afdruipgedeelte, je kunt er zeker van zijn dat de materialen die GROHE gebruikt de normen van de industrie overtreffen. Laten we eens kijken naar de soorten staal die GROHE selecteert.

Spoelbak kraan roestvrijstaal

Aisi 304

Mede door een stralende glans is AISI 304 een bijzonder hoogwaardig staal. Het heeft een hoog chroom- en nikkelgehalte, wat betekent dat het bestand is tegen roest en corrosie - beide vallen absoluut te vermijden in een product dat dagelijks aan water moet worden blootgesteld!

Spoelbak

Aisi 316 (staal gebruikt in de scheepvaart)

Sommige GROHE spoelbakken, zoals de K400+, worden vervaardigd met behulp van AISI 316, dat bekend is als staal dat in de scheepvaart wordt gebruikt. Dit staal is zelfs duurzamer dan AISI 304, en is perfect voor keukens in een vochtige omgeving of in huizen in de buurt van de zee - zoute lucht kan de schade aan metalen verhogen. Dit staal staat bekend om zijn hoge percentages chroom, nikkel en molybdeen, wat betekent dat het erg goed bestand is tegen schade door chemische reinigingsmiddelen.

Droogplaat spoelbak

Gepatenteerde borsteltechniek (grohe satin finish)

De spoelbakken van de K300 - K1000 series hebben allemaal de GROHE Satin Finish, wat betekent dat ze zijn behandeld met speciale plantaardige vezels. Deze vezels geven GROHE spoelbakken hun kenmerkende satijnen afwerking die zowel aangenaam aanvoelt, als aangenaam is voor het oog. Daarnaast zijn onze spoelbakken door deze Satin Finish minder poreus, zo wordt de duurzaamheid gewaarborgd en is de spoelbak gemakkelijk te reinigen.

De voordelen van een GROHE roestvrij staal spoelbak samengevat:

  • Ruime bekkens vergemakkelijken het afwassen, zelfs van grotere potten en pannen
  • Compacte overloop: een veiligheidsmechanisme dat er geweldig uitziet
  • Deze spoelbakken zijn stevig! Het topklasse staal dat wordt gebruikt in GROHE spoelbakken maakt ze een slijtvaste, stijlvolle keuze voor uw keuken
  • Voorgeboorde kraangaten: Eenvoudige installatie dankzij het quickfix installatiesysteem van GROHE
  • Rust en stilte met behulp van de GROHE Whisper technologie

Ook interessant voor jou