Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

GROHE FootControl

In de keuken heb je vaak geen tijd te verliezen en is gemak een must - waarom zou je je handen dan ook niet vrij willen houden? De nieuwe FootControl-kranen van GROHE kunnen met een zachte tik van de voet op de basiseenheid worden in- en uitgeschakeld, zodat je je handen vrij hebt en je kraan altijd vlekkeloos blijft. Drie van onze meest populaire kranen zijn nu uitgerust met deze innovatieve FootControl-technologie. Daarnaast kun je ook gewoon elke uittrekbare keukenkraan van GROHE achteraf voorzien van deze functie. Tik simpelweg met je voet en zeg vaarwel tegen bacteriën en al dat geknoei en gedoe!

Keukenbrochure
Brochure
Keukenbrochure

Enorme selectie aan stijlen & toepassingen.

Galerij

gallery video
gallery image
gallery image
gallery image

Keuken

30311000
chroom
Voeg toe aan portfolio
854.00 € incl. B.T.W.
Elektronische eenhendel keukenmengkraan
30311DC0
supersteel
Voeg toe aan portfolio
988.00 € incl. B.T.W.
Elektronische eenhendel keukenmengkraan
30312DC0
supersteel
Voeg toe aan portfolio
1,639.00 € incl. B.T.W.
Elektronische eenhendel keukenmengkraan
30312000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1,368.00 € incl. B.T.W.
Elektronische eenhendel keukenmengkraan

K7 FootControl

Laat het professionele potentieel van jouw keuken de vrije loop met de K7 FootControl-kraan. Geniet van de hoogwaardige prestaties van de professionele straalfunctie en de uittrekbare slang van de K7, gecombineerd met het gemak van de voetbedieningstechnologie. Het scherpe architectonische design is eigenlijk al een functie op zich, maar dankzij de uitzonderlijke professionele functies kan deze kraan elke taak moeiteloos de baas. Voor drukke keukens waar efficiëntie een must is, geeft de K7 FootControl-kraan je de volledige controle, zodat jij je handen vrij kunt houden voor andere taken.

Essence FootControl

Voeg de puurheid van het minimalisme toe aan je keuken en geniet van de probleemloze functionaliteit van een handenvrije bediening met de Essence FootControl-kraan van GROHE. De strakke, simpele lijnen van onze Essence-kraan zijn de perfecte aanvulling op een moderne keuken, terwijl je met één tik op de FootControl je handen vrij en je kraan bacterievrij kunt houden.

Met een uittrekbare dubbele straalfunctie en de schitterende, duurzame GROHE StarLight®-afwerking is de Essence FootControl de ideale keuze voor een zorgeloos keukendesign.