Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

GROHE Online Magazine

Het GROHE Online Magazine presenteert alle onderwerpen die ons bij GROHE elke dag aangaan. Onze missie: om een zorgvuldig samengestelde selectie te geven van wat ons inspireert en deze inspiratie met andere mensen te delen. Bovendien praten we met onze partners en consumenten over hun dagelijkse werk en vragen wij hen om hun verhaal te vertellen. Ben je klaar om je te laten inspireren?

Courtneys koraal: de artivist doet stof opwaaien om onze zeeën te redden

Courtney Mattison onderzoekt de grote bedreiging van de koraalriffen op aarde door vervuiling, plastic en klimaatverandering.

Lees meer

GROHE integreren in de architectonische meesterwerken van Berlijn en Potsdam

In Berlijn en Potsdam vinden vernieuwende renovaties plaats bij enkele van de architectonische meesterwerken van de steden. De integratie van GROHE- technologie tilt de renovaties naar een hoger niveau.

Lees meer

GROHE Sensia Arena douche-wc’s: de toekomst van hygiëne

Gerenommeerde Michelin-sterrenkok Marc Meurin legt uit waarom hij GROHE Sensia Arena douche-wc’s koos voor het 4-sterrenhotel Le Château de Beaulieu.

Lees meer

GROHE: baanbrekend op het gebied van douchekoptechnologie

Ontdek hoe een GROHE- ingenieur baanbrekend werk verricht op het gebied van het testen van douchekopefficiëntie en het ontwikkelen van nieuwe krachtige douchekoptechnologie. Het innovatieve douchelab van Mirja Bensing verlegt de grenzen van douchekoponderzoek en drijft de wetenschap achter de toekomst van krachtige douchekoppen.

Lees meer

OVER GROHE

GROHE is 's werelds toonaangevende leverancier van sanitair en een wereldwijd merk dat zich toelegt op het leveren van innovatieve waterproducten.

GROHE is al vele decennia betrokken bij de merkwaarden van technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid die allemaal GROHE's toewijding illustreren om uitzonderlijke ervaringen te creëren en "Pure Freude an Wasser" te leveren. Met zijn engineering-, innovatie- en ontwerpactiviteiten stevig verankerd in Duitsland, dragen de producten van GROHE het keurmerk "Made in Germany", wat uiteindelijk het vertrouwen van de klant in het merk versterkt. Alle fabrieken van het GROHE productienetwerk maken gebruik van uiterst nauwkeurige productietechnieken om te voldoen aan consistent hoge GROHE-normen. Op deze manier zorgt GROHE ervoor dat zijn producten voldoen aan de meest compromisloze eisen op het gebied van afwerking en functionaliteit.

Meer informatie