GROHE Online Magazine

Het GROHE Online Magazine presenteert alle onderwerpen die ons bij GROHE elke dag aangaan. Onze missie: om een zorgvuldig samengestelde selectie te geven van wat ons inspireert en deze inspiratie met andere mensen te delen. Bovendien praten we met onze partners en consumenten over hun dagelijkse werk en vragen wij hen om hun verhaal te vertellen. Ben je klaar om je te laten inspireren?

De beste trends: van duurzaam ontwerp naar intuïtieve interactie

Van duurzaam ontwerp naar ideeën uit het verleden die in het heden worden gerealiseerd: ontdek de vijf voornaamste designtrends waar je in 2019 van op de hoogte moet zijn

Courtneys koraal: de artivist doet stof opwaaien om onze zeeën te redden

Courtney Mattison onderzoekt de grote bedreiging van de koraalriffen op aarde door vervuiling, plastic en klimaatverandering.

GROHE integreren in de architectonische meesterwerken van Berlijn en Potsdam

In Berlijn en Potsdam vinden vernieuwende renovaties plaats bij enkele van de architectonische meesterwerken van de steden. De integratie van GROHE- technologie tilt de renovaties naar een hoger niveau.

GROHE Sensia Arena douche-wc’s: de toekomst van hygiëne

Gerenommeerde Michelin-sterrenkok Marc Meurin legt uit waarom hij GROHE Sensia Arena douche-wc’s koos voor het 4-sterrenhotel Le Château de Beaulieu.

GROHE: baanbrekend op het gebied van douchekoptechnologie

Ontdek hoe een GROHE- ingenieur baanbrekend werk verricht op het gebied van het testen van douchekopefficiëntie en het ontwikkelen van nieuwe krachtige douchekoptechnologie. Het innovatieve douchelab van Mirja Bensing verlegt de grenzen van douchekoponderzoek en drijft de wetenschap achter de toekomst van krachtige douchekoppen.

Kunlé Adeyemi: In de leer bij de Drijvende Architectuur Pioneer van Afrika

Kunlé Adeyemi is een pionier op het gebied van drijvende architectuur. Wij zochten uit hoe hij het tijd keert voor kustgemeenschappen in de Global South.

GROHE Sense Guard: Het Slimme Waterbeveiligingssysteem

We praten met een huiseigenaar en een installatiedeskundige om te ontdekken hoe GROHE Sense en GROHE Sense Guard werken om huizen te beschermen tegen waterschade.

Laird Hamilton: Natuur, Project Zero en Zijn Leven op de Plank.

Laird Hamilton, beschouwd als een van de beste big wave surfers aller tijden vertelt over filosofie, het milieu en zijn passie voor de oceaan.

Het GROHE Tap to Table Boek: Water in de Culinaire Wereld

Het GROHE Tap to Table boek focust op actuele voedseltrends, verrukkelijke recepten en inzichten van beroemde chefs. Ontdek de plaats van water in de keuken!

Perfecte Mix, Perfecte Match: Het GROHE Badkamerassortiment

Ontdek Wiesbadens Radisson Blu Schwarzer Bock, het oudste traditionele hotel van Europa, dat recent renoveerde met behulp van GROHE- sanitair.

GROHE Atrio: Een klassieker in een nieuw jasje voor onze Uber-Verbonden Wereld

GROHE’s Vicepresident van Design, Michael Seum vertelt over de uitdagingen van zijn team bij het opnieuw vervaardigen van een icoon met de nieuwe GROHE Atrio waterkraan

OVER GROHE

GROHE is ’s werelds toonaangevende leverancier van sanitair en een wereldwijd merk dat zich toelegt op het leveren van innovatieve waterproducten.

GROHE is al vele decennia betrokken bij de merkwaarden van technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid die allemaal GROHE's toewijding illustreren om uitzonderlijke ervaringen te creëren en "Pure Freude an Wasser" te leveren. Met zijn engineering-, innovatie- en ontwerpactiviteiten stevig verankerd in Duitsland, dragen de producten van GROHE het keurmerk "Made in Germany", wat uiteindelijk het vertrouwen van de klant in het merk versterkt. Alle fabrieken van het GROHE productienetwerk maken gebruik van uiterst nauwkeurige productietechnieken om te voldoen aan consistent hoge GROHE-normen. Op deze manier zorgt GROHE ervoor dat zijn producten voldoen aan de meest compromisloze eisen op het gebied van afwerking en functionaliteit.

Meer informatie