Perfecte Mix, Perfecte Match: Het GROHE Badkamerassortiment

Het oude kuuroord Wiesbaden heeft er een nieuw badderparadijs bij. In het hart van deze Duitse deelstaat hoofdstad vind je het Radisson Blu Schwarzer Bock; het oudste traditionele hotel van Europa. Gerenoveerd met GROHE- sanitair, is het zorgvuldig uitgekozen assortiment ideaal voor zowel historische hotels als privébadkamers.

Het Schwarzer Bock werd oorspronkelijk geopend als badhuis in 1486. Sinds de oprichting heeft het gebouw kleurrijke tijden gekend en bekende gasten verwelkomd. Zo genoot Goethe van een duik in 1818. Dostoevsky werkte tijdens zijn residentie in het hotel aan The Gambler. En het aantal militaire manoeuvres die door de eeuwen heen hier zijn waargenomen, is natuurlijk bijzonder talrijk. De rijke geschiedenis van dit pand is nog altijd voelbaar in de sfeer die het ademt.

De gasten van vandaag de dag - bijvoorbeeld gelauwerde auteurs - kunnen in de privacy van hun hotelkamers genieten van het water van de spa. GROHE badkameraccessoires zorgen voor een uniforme, gecoördineerde uitstraling. Bovendien zorgt GROHE's PerfectMatch- formule voor het combineren van voorkeurssamenstellingen van kranen en wastafels voor totale controle over de esthetiek.

Geschiedenis creëren: GROHE Badkameraccessoires

Zoals de gasten van het Wiesbaden Radisson al snel zullen ontdekken, bieden de badkameraccessoires van GROHE ongeëvenaarde stijl, prestaties en duurzaamheid. Dergelijke eigenschappen vormen een aanvulling op de opmerkelijke setting van het hotel zelf. GROHE badkameroplossingen maken het eenvoudig om een complete badkamer te ontwerpen, die naadloos op elkaar aansluit. Van kranen en douches, tot het douche-toilet Sensia Arena evenals de talloze keramiekitems. Het brede assortiment biedt een oplossing voor elke individuele voorkeur.

Bezoekers die het hotelgevoel ook in het eigen huis willen creëren, kunnen dit eenvoudig doen dankzij het PerfectMatch- systeem van GROHE.

Het GROHE- badkamerassortiment bevat alles om veilig te douchen op alle leeftijden. Dit betekent dat badkamers zijn ontwikkeld voor elke gebruiker; van ouderen tot de jongste leden van het gezin. De eenvoudige en intuïtieve benadering van GROHE omvat oplossingen voor zowel kleine als grote badkamers, maar ook voor mensen met specifieke behoeften. Veelzijdigheid en aanpassingsvermogen vormen de kern van het veilig douchen-initiatief van GROHE.

Elke gewenste kleur: GROHE Colors

Het variabele karakter van GROHE- badkamers houdt daar niet op. GROHE Colors kunnen worden toegepast op elk element van koperen wasbenodigdheden, van wastafelkranen tot douchekranen en nog veel meer. Degenen die houden van uitbundige tonen kunnen hun fantasie de vrije loop laten, terwijl degenen die de voorkeur geven aan een monochrome selectie ook hun perfecte match kunnen vinden. De beschikbare maatwerkopties betekenen dat een GROHE-badkamer kan worden ontworpen om aan te sluiten op elke persoonlijkheid.

Het assortiment GROHE Colors omvat tien opties om uit te kiezen: Chroom, SuperSteel, geborsteld of glanzend Cool Sunrise (goud), geborsteld of glanzend Warm Sunset (rosé goud), geborsteld of glanzend Nickel en geborsteld of glanzend Hard Graphite (donker grijs). Hoewel Chroom doorgaans de standaardafwerking voor kranen is, kunnen zelfs deze op verzoek worden vervangen voor elk van de GROHE Colors.

Het GROHE badkamerassortiment biedt totale flexibiliteit bij het creëren van een harmonieus geheel. Tegelijkertijd belooft de geavanceerde technologie betrouwbare, onverslaanbare prestaties.

In een wereld van keuzes is het van essentieel belang dat een badkamer hetzelfde niveau aan flexibiliteit biedt als je verwacht van de rest van het huis. GROHE maakt het je zo gemakkelijk mogelijk om jouw eigen avontuur samen te stellen.