Van leidingwater naar smaaksensatie

Het eenvoudige, natuurlijke element dat we bij GROHE meenemen naar huizen, hotels en restaurants wereldwijd speelt een steeds grotere rol binnen de culinaire wetenschap. Dit is een rol die we verder willen uitbouwen. Uw reis - van cover tot cover - bezoekt verschillende locaties, restaurants, recepten en herkomst van producten, in een wervelwind van inspiratie. Bovendien zit het GROHE Tap to Table boek vol met input van enkele van Europa's meest invloedrijke chef-koks.

Niet al het H2O is gelijk. Alican Akdemir, water sommelier

Zoals wijn de beleving van een diner kan beïnvloeden, kan ook water een enorme impact hebben. Of het nu te hard, te zacht, te mineraalrijk of zelfs te koolzuurhoudend is, de geringste onbalans kan een gerecht maken of breken.

Vanuit ons perspectief op een verschuivend paradigma van de herkomst van de producten - een tijdperk waarin de lokale inkoop van ingrediënten een van de grootste bewegingen binnen de culinaire wereld is geworden - en waarbij water een vitale rol speelt in de keuken: Waarom zou deze elementaire kracht met minder eerbied moeten worden behandeld dan enig ander hooggewaardeerd ingrediënt of bijgerecht?

Net zoals u zich afvraagt wat er op uw bord terechtkomt, is het zinvol om net zo kritisch te zijn over de herkomst van het water in uw glas - en niet te vergeten het water dat bij het koken zelf wordt gebruikt! De smaak, structuur of persistentie van leidingwater verschilt per land, regio en zelfs per vestiging. Het scala aan kenmerken en mogelijkheden voor variatie is enorm. Terwijl u geniet van het tijdrovende en inspannende kookproces, wanneer het gaat om avondeten, laat GROHE dan het harde werk doen als het gaat om water.

Filtratie is de sleutel

Door te genieten van gefilterd leidingwater, zoals aangeboden door de GROHE Red en Blue watersystemen, kunt u water op zijn best ontvangen. Het vijftraps filtratieproces verwijdert zelfs de kleinste onzuiverheden, met behoud van essentiële mineralen. U zult het verschil in smaak merken. De chef-koks in Tap to Table hebben dat zeker gedaan.

Het is tijd om het belang van water te heroverwegen, zowel in de bekende restaurants als thuis. Michael Rauterkus, Chief Executive Officer van GROHE AG

GROHE Red en Blue: Water Opnieuw Uitgevonden

GROHE Blue biedt zuiver, vakkundig gefilterd water, rechtstreeks uit de kraan. U kunt zelfs kiezen uit plat-, licht bruisend- of bruisend water. Geniet van de perfecte smaak direct uit de kraan en kus de dagen van het kopen van gebotteld water vaarwel.

Ik druk op een knop en ik heb kokend water dat uit de kraan komt. Michiel van der Eerde

De natuurlijke partner van GROHE Blue is het GROHE Red systeem. Deze vernieuwing levert kokend water op verzoek. Waarom wachten tot uw kookwater kookt als u gewoon een kraan aan kunt zetten? Haal uw kookwater rechtstreeks uit de kraan, op de temperatuur die u wenst, met de wetenschap dat het vrij is van onzuiverheden, maar met de minerale inhoud intact.

Door gebruik te maken van de kracht van de GROHE Red en Blue systemen, kunt u genieten van de beste kwaliteit water, rechtstreeks uit de kraan. Wat is een betere manier om het hokje aan te vinken in termen van smaak, duurzaamheid en gemak?

Is het niet de meest eenvoudige handeling om water uit je eigen kraan te halen?

Duurzaamheid: Rechtstreeks van de bron

Als 2018 één enkele zorg meer dan welke andere ook naar voren bracht, moest het plastic vervuiling zijn. Nooit eerder werd elke aankoop - elke beslissing om een producent te financieren - zo politiek en ecologisch belast. In feite, is de behoefte om onze afhankelijkheid van plastic te verminderen een keerpunt voor onze tijd geworden.

De GROHE Blue kraan is het bewijs dat er echt geen excuus is om plastic flessen te kopen. Twee keer de gezondheid

Bij GROHE volgen we een duurzaamheidsbeleid met maatschappelijke verantwoordelijkheid als kern. Onze producten stimuleren een verantwoord en veilig gebruik van hulpbronnen (zoals water en energie) door de mensen die ze gebruiken.

Voor het beste water moet je gebruik maken van het beste waterfilter. Simpel gezegd, het moet GROHE zijn. Neem niet alleen ons woord voor lief, want de GROHE Red en Blue systemen hebben 20 prestigieuze prijzen gewonnen!

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie