Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

">

Het GROHE Tap to Table Boek: Water in de Culinaire Wereld

Win een GROHE Blue Home kraan en een exclusief exemplaar!

Het nieuwe jaar staat voor de deur en hier bij GROHE hebben we iets speciaals gekookt om uw eetlust voor 2019 op te wekken. In plaats van ons een weg te sudderen door wat er van de winter overblijft, gaan we met de release van het GROHE Tap to Table boek direct op weg naar het koken.

Wat is een van de belangrijkste ingrediënten bij het koken? Dat klopt: eenvoudig water. Michael Rauterkus, Chief Executive Officer van GROHE AG

Tap to Table, gericht op actuele voedseltrends, verrukkelijke recepten en inzichten van beroemde chef-koks, is een limited edition publicatie waarin het belang van water voor de culinaire beleving wordt onderzocht.

Uitgebracht in januari, en uitsluitend beschikbaar door deel te nemen aan onderstaande competitie, richt het boek zich op de plaats van het water in de keuken. Met de hulp van gastronomische denkers, hippe fijnproevers en industrieleiders gaat GROHE op zoek naar de vele manieren waarop water de keuzes op het gebied van voeding, levensstijl en duurzaamheid in de 21e eeuw beïnvloedt.

Van leidingwater naar smaaksensatie

Het eenvoudige, natuurlijke element dat we bij GROHE meenemen naar huizen, hotels en restaurants wereldwijd speelt een steeds grotere rol binnen de culinaire wetenschap. Dit is een rol die we verder willen uitbouwen. Uw reis - van cover tot cover - bezoekt verschillende locaties, restaurants, recepten en herkomst van producten, in een wervelwind van inspiratie. Bovendien zit het GROHE Tap to Table boek vol met input van enkele van Europa's meest invloedrijke chef-koks.

Niet al het H2O is gelijk. Alican Akdemir, water sommelier

Zoals wijn de beleving van een diner kan beïnvloeden, kan ook water een enorme impact hebben. Of het nu te hard, te zacht, te mineraalrijk of zelfs te koolzuurhoudend is, de geringste onbalans kan een gerecht maken of breken.

Vanuit ons perspectief op een verschuivend paradigma van de herkomst van de producten - een tijdperk waarin de lokale inkoop van ingrediënten een van de grootste bewegingen binnen de culinaire wereld is geworden - en waarbij water een vitale rol speelt in de keuken: Waarom zou deze elementaire kracht met minder eerbied moeten worden behandeld dan enig ander hooggewaardeerd ingrediënt of bijgerecht?

Net zoals u zich afvraagt wat er op uw bord terechtkomt, is het zinvol om net zo kritisch te zijn over de herkomst van het water in uw glas - en niet te vergeten het water dat bij het koken zelf wordt gebruikt! De smaak, structuur of persistentie van leidingwater verschilt per land, regio en zelfs per vestiging. Het scala aan kenmerken en mogelijkheden voor variatie is enorm. Terwijl u geniet van het tijdrovende en inspannende kookproces, wanneer het gaat om avondeten, laat GROHE dan het harde werk doen als het gaat om water.

Thee of koffie iemand? Haal het beste uit uw infusies met zuiver, gefilterd water van GROHE.

Filtratie is de sleutel

Door te genieten van gefilterd leidingwater, zoals aangeboden door de GROHE Red en Blue watersystemen, kunt u water op zijn best ontvangen. Het vijftraps filtratieproces verwijdert zelfs de kleinste onzuiverheden, met behoud van essentiële mineralen. U zult het verschil in smaak merken. De chef-koks in Tap to Table hebben dat zeker gedaan.

Het is tijd om het belang van water te heroverwegen, zowel in de bekende restaurants als thuis. Michael Rauterkus, Chief Executive Officer van GROHE AG

Een schone, frisse cocktail van heldere vloeistof, ijs en bladeren staat tegen een betonnen muur.

GROHE Red en Blue: Water Opnieuw Uitgevonden

Naast de uitstekende inhoud van het GROHE Tap to Table boek, is er nog veel meer goed nieuws voor alle ambitieuze amateurkoks onder jullie. U verheugt zich ongetwijfeld op het koken van de recepten die wij hebben aanbevolen, en om u te helpen aan de slag te kunnen gaan, geven wij ook 10 bekroonde GROHE Blue Home starterkits weg.

GROHE Blue biedt zuiver, vakkundig gefilterd water, rechtstreeks uit de kraan. U kunt zelfs kiezen uit plat-, licht bruisend- of bruisend water. Geniet van de perfecte smaak direct uit de kraan en kus de dagen van het kopen van gebotteld water vaarwel.

Ik druk op een knop en ik heb kokend water dat uit de kraan komt. Michiel van der Eerde

De natuurlijke partner van GROHE Blue is het GROHE Red systeem. Deze vernieuwing levert kokend water op verzoek. Waarom wachten tot uw kookwater kookt als u gewoon een kraan aan kunt zetten? Haal uw kookwater rechtstreeks uit de kraan, op de temperatuur die u wenst, met de wetenschap dat het vrij is van onzuiverheden, maar met de minerale inhoud intact.

Door gebruik te maken van de kracht van de GROHE Red en Blue systemen, kunt u genieten van de beste kwaliteit water, rechtstreeks uit de kraan. Wat is een betere manier om het hokje aan te vinken in termen van smaak, duurzaamheid en gemak?

Is het niet de meest eenvoudige handeling om water uit je eigen kraan te halen?

Duurzaamheid: Rechtstreeks van de bron

Als 2018 één enkele zorg meer dan welke andere ook naar voren bracht, moest het plastic vervuiling zijn. Nooit eerder werd elke aankoop - elke beslissing om een producent te financieren - zo politiek en ecologisch belast. In feite, is de behoefte om onze afhankelijkheid van plastic te verminderen een keerpunt voor onze tijd geworden.

De GROHE Blue kraan is het bewijs dat er echt geen excuus is om plastic flessen te kopen. Twee keer de gezondheid

Bij GROHE volgen we een duurzaamheidsbeleid met maatschappelijke verantwoordelijkheid als kern. Onze producten stimuleren een verantwoord en veilig gebruik van hulpbronnen (zoals water en energie) door de mensen die ze gebruiken.

Voor het beste water moet je gebruik maken van het beste waterfilter. Simpel gezegd, het moet GROHE zijn. Neem niet alleen ons woord voor lief, want de GROHE Red en Blue systemen hebben 20 prestigieuze prijzen gewonnen!

Lekker tafelen met meer dan een vleugje magie.

Win jouw eigen GROHE Tap to Table boek

Omdat het GROHE Tap to Table boek niet te koop is, is er maar één manier om dit betoverende boekje in handen te krijgen. Vul gewoon het onderstaande formulier in om deel te nemen aan de GROHE-mailinglijst en om deel te nemen aan de loting.

Bovendien wordt Tap to Table bewerkt door GROHE CEO Michael Rauterkus - de ultieme smaaktest voor plaatsing, klaar voor service!

Er zijn 1000 exemplaren voor het grijpen, en slechts 10 GROHE Blue Home starterkits. Dus, wacht niet te lang, verbeter uw ervaring vandaag nog. Doe mee aan de onderstaande competitie om kans te maken op het winnen van uw exemplaar. Alles wat u hoeft te doen is u te abonneren op onze nieuwsbrief!

Win een GROHE Blue Home kraan en een exclusief exemplaar!

Error

Error message

Retry