HET GEVOEL VAN UILTIEME HYGIËNE voor jouw welzijn

Wat bedoelen we met ultieme hygiëne? Dat is een schoon toilet door de geavanceerde technolgie van AquaCeramic, de PureGuard afwerking en anti-bacteriële douche-arm. Hierdoor is je GROHE Sensia® Arena altijd helder en schoon..

MISSCHIEN WEL DE SCHOONSTE PLEK OP AARDE

AquaCeramic

  • Geavanceerde anti-bacteriële coating
  • Gaat meer dan 100 jaar mee
  • Voorkomt kalkaanslag
  • Heldere en schone uitstraling
Triple Vortex

Triple Vortex

  • Effectieve, krachtige triple vortex spoeling
  • Laag waterverbruik
  • Laat niets achter
  • Reinigt grondig

SCHOON ZIT ’M IN DE DETAILS

Automatische reiniging van douche-arm

Voor en na ieder gebruik van de GROHE Sensia® Arena start het automatische reinigingsprogramma. Hierdoor ben je altijd verzekerd dat de douche-arm en sproeiers 100% schoon en veilig zijn.

Anti-bacteriële douche-arm

De douche-arm is gemaakt van 99,9% anti-bacterieel materiaal en is gecertificieerd volgens de strikte normen van de SIAA. Zo blijven de douchekop en -arm altijd vrij van bacteriën.

Verwisselbare douchekop

Houd jarenlang het gevoel van hygiëne met de optie om de douche-arm compleet te vervangen indien nodig.

Bescherming

De beide douche-armen worden in het toilet beschermd met een 99,9% anti-bacteriële bescherming, gecertificeerd door de SIAA.

Geen plaats meer voor bacteriën

Een ideale schuilplaats voor bacteriën is onder de rand van het toilet. Daarom komt GROHE met het "randloze" toilet. Hierdoor is het eenvoudig om het gehele toilet schoon te houden.

Stopt bacteriëgroei

GROHE PureGuard is een innovatieve afwerking die jouw GROHE keramiek hygiënisch en mooi houdt. De oppervlaktecoating maakt gebruik van antibacteriële ionen die bacteriegroei tegen gaan. Ook creëert het een “lotuseffect” waardoor water minder snel aan het oppervlak hecht. De supergladde GROHE PureGuard laag voorkomt dat vuil en kalk zich ophopen, zodat je minder tijd kwijt bent aan het reinigen.

Test de GROHE Sensia® Arena uit in een Experience Center

Vind een locatie bij jou in de buurt

GENIET VAN DE VELE VOORDELEN VOOR JE WELZIJN

GROHE | Intelligent Care - Brochure

Meer weten? Download onze brochure voor meer informatie

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie