GROHE Garantievoorwaarden

GROHE fabrieksgarantie 2 jaar plus

De ontwerpen van GROHE producten zijn vooruitstrevend en innovatief, waarbij de kwaliteit altijd wordt gegarandeerd. Bij de aanschaf van GROHE producten betekent dit dat je investering een combinatie is van kwaliteit, technologie, design en duurzame productie.

GROHE verleent garantie aan eindgebruikers in overeenstemming met de bepalingen en voorwaarden die hieronder worden uiteengezet. Voor alle producten onder het merk GROHE, die zijn gelabeld als “GROHE fabrieksgarantie 2 jaar plus” en die aan de eindklant zijn geleverd geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar plus 1 jaar extra garantie indien je het product registreert op onze website.

5 jaar GROHE fabrieksgarantie

5 jaar GROHE fabrieksgarantie

Hoogwaardige materialen, de nieuwste productiemethoden in combinatie met toonaangevende technologieën garanderen betrouwbare prestaties voor vele jaren. Dit wordt weerspiegeld in onze 5 jaar fabrieksgarantie.

Wij maken onze belofte waar dat je topprestaties van ons mag verwachten. In het onwaarschijnlijke geval van een reparatie of vervanging staat een gespecialiseerde installateur voor jou klaar.

Geniet van unieke comfort en uitstekende functionaliteiten. Je hebt ons woord dat je kan vertrouwen op GROHE producten. Gegarandeerd.

Garantievoorwaarden voor 5 jaar fabrieksgarantie
10 Years Warranty

Uitgebreide GROHE Professional fabrieksgarantie

Profiteer van onze uitgebreide GROHE PROFESSIONAL fabrieksgarantie voor een periode van tien jaar vanaf de datum van aankoop van het GROHE product in overeenstemming met de bepalingen en voorwaarden die hieronder worden uiteengezet.

Voor de geselecteerde producten onder het merk GROHE en die aan de eindgebruiker zijn geleverd, geldt dat de producten na 1 april 2014 in een gecertificeerde GROHE winkel dienen te zijn aangeschaft. Voorwaarde voor indiening van deze garantie is de orginele factuur met daarop de aankoopdatum, aangeschafte producten en de naam, adres, plaats van de verkoper.Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie