Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Indienen serviceverzoek

Voor het snel en efficiënt melden van een klacht is een digitaal serviceformulier ontwikkeld. Daarmee kan en mag iedereen ons rechtstreeks benaderen voor een verzoek tot service. Na verzending ontvangt u automatisch een email met ontvangstbevestiging van de melding. We verwerken de klacht door middel van een telefonisch advies, het toesturen van een onderdeel of het inzetten van een servicemonteur.

Voor onze dienstverlening hanteren wij de regels zoals die gelden conform onze garantievoorwaarden. Dit betekent dat als het een productfout betreft en er een servicemonteur ingezet wordt, er in het eerste jaar na aankoop geen kosten in rekening worden gebracht. In het tweede tot en met het vijfde** jaar worden alleen de voorrijkosten ad € 60 incl BTW aan de opdrachtgever in het serviceverzoek berekend. Als het geen productfout betreft, worden de kosten van het bezoek, de voorrijkosten ad € 60 incl BTW, de arbeid ad € 62,50 incl BTW per uur (te berekenen per 10 minuten) en eventuele materialen altijd doorberekend.

** Voor een aantal producten geldt per 01-07-2013 een garantietermijn van 10 jaar. Deze artikelen vindt u hier. Zowel aankoop- als productiedatum van het betreffende product moeten na die datum liggen.

Bent u opdrachtgever en eindgebruiker van het product en wilt u zelf een servicemelding doen?

Gebruik dan dit formulier

Bent u opdrachtgever en wilt u een servicemelding doen voor een consument, maar bent u zelf niet de eindgebruiker?

Gebruik dan dit formullier