Rapid SLX Viktoria

De nieuwe GROHE Rapid SLX: sterker, sneller en slimmer

Zoetermeer, 7 oktober 2019

  • GROHE introduceert het nieuwe Rapid SLX-inbouwelement
  • Met de Rapid SLX is zowel de installateur als de consument voorbereid op de toekomst door het aanpasbare systeem
  • Geïntegreerde stroom- en waterhuishouding: douchetoiletten kunnen op elk moment eenvoudig achteraf worden ingebouwd

GROHE introduceert met het Rapid SLX-inbouwelement een nieuw soort product in een toekomstbestendig marktsegment. De Rapid SLX is namelijk sterker, sneller en slimmer dan zijn voorganger. Het ontwerp is bedoeld om het leven van zowel installateurs als eindgebruikers makkelijker te maken, en het zorgt ervoor dat de wensen van eindgebruikers niet belemmerd worden door technologie.

GROHE Rapid SLX

Unieke flowmanager: volledig aanpasbaar, voorbereid op randloos
Met de unieke, geïntegreerde flowmanager kan op elk moment eenvoudig de waterdoorstroom aangepast worden. Dit maakt de Rapid SLX perfect geschikt voor het groeiende marktaanbod van randloos keramiek. De flowmanager is zonder demontage van de bodemklep achteraf instelbaar en is 100% voorbereid voor alle toekomstige installaties. "De markt voor installatiesystemen groeit gestaag. We bieden duidelijke voordelen ten opzichte van de concurrentie door de geïntegreerde flowmanager, die eenvoudig kan worden aangepast zonder dat de aftapkraan hoeft te worden verwijderd. ", legt Peter Brendecke, bedrijfsleider GROHE-innovatiecentrum Porta Westfalica, uit.

Verbonden met de toekomst
Bij de Rapid SLX is een geïntegreerde 230V aansluiting inbegrepen. Er zit ook standaard een wateraansluiting voor douche-wc’s bij. Deze exclusieve functionaliteit maakt een eenvoudige plug & playinstallatie van slimme elektrische toiletfuncties mogelijk en is volledig voorbereid op alle toekomstige douche-wc’s, zoals de GROHE Sensia Arena.

Kap voor directe toegang
De nieuwe installatieset met een speciekap zorgt voor eenvoudige toegang na afmontage van de Rapid SLX. En als er in de toekomst aanpassingen nodig zijn, zoals het bijwerken van stroom- of wateraansluitingen in het geval dat een klant van een standaard keramische wc op een douchetoilet overstapt, biedt de nieuwe U-vormige dwarsbalk meer ruimte dan ooit.

Bedieningsplaten
De Rapid SLX is standaard geschikt voor de bedieningsplaten van GROHE. Dat betekent dat het complete GROHE aanbod nu voor iedereen verkrijgbaar is. Het brede aanbod aan bedieningsplaten van GROHE helpt klanten bij het realiseren van hun badkamervisie. Dankzij twee maten, drie designs en een selectie van twaalf beschikbare kleuren en afwerkingen zit er voor iedereen een juist ontwerp tussen. "Rapid SLX staat in combinatie met onze spoelplaten voor flexibele productoplossingen die sanitair-specialisten en -planners over de hele wereld helpen om hun klanten nog meer mogelijkheden te bieden in de personalisatie van hun badkamerinrichtingen”, besluit Peter Brendecke.

Ga voor meer informatie naar:
www.grohe.com

MEDIA CONTACT
Fiona van Duin-Lee
E-Mail: Fiona.vanDuin-Lee@grohe.com

GROHE Logo

Over GROHE
GROHE is een toonaangevend merk dat wereldwijd complete badkameroplossingen en keukenaccessoires verkoopt en heeft in totaal meer dan 6.000 werknemers, waarvan 2.400 in Duitsland. GROHE maakt sinds 2014 deel uit van de LIXIL Group Corporation.

Als internationaal merk streeft GROHE naar de merkwaarden van technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid met als motto ‘Pure Freude an Wasser’. Innovatie, ontwerp en ontwikkeling sluiten nauw op elkaar aan en zijn als geintegreerd proces stevig verankerd in Duitsland. Als gevolg hiervan dragen de producten van GROHE het keurmerk ‘Made in Germany’.

Lixil logo

Over Lixil
LIXIL heeft revolutionaire technologieën met betrekking tot wateroplossingen en huisvestigingsproducten die elke dag, echte uitdagingen oplossen, betere woningen realiseren voor iedereen, overal.

Op basis van ons Japanse erfgoed, creëren we toonaangevende technologie en innoveren we om producten van hoge kwaliteit te maken die woningen transformeren. Onze benadering komt tot leven door toonaangevende merken, waaronder INAX, GROHE, American Standard en TOSTEM.

Meer informatie op www.lixil.com.