AZ Zeno referentie

AZ ZENO
Knokke-Heist, België

Door de “zwevende” architectuur is er een naadloze overgang tussen de zorgvoorzieningen binnen en in de openbare buitenruimte.

Er werd een ultramodern gebouwencomplex gebouwd om het nieuwe ziekenhuis AZ Zeno te huisvesten. Het ambitieuze plan van de architecten was om een plek te creëren waar patiënten, bezoekers en personeel zich op hun gemak voelen en waar hoogwaardige zorg wordt verschaft.

De contactloze GROHE Eurosmart CE en Eurosmart Cosmopolitan E vormen intelligente oplossingen voor ziekenhuizen, waar hygiënevoorschriften extreem belangrijk zijn. Het naadloze ontwerp zorgt ervoor dat de kranen gemakkelijk schoon te maken zijn. Efficiënte technologieën helpen water en energie te besparen en zijn in overeenstemming met het concept van het ziekenhuis, dat strikte richtlijnen op het gebied van milieubescherming hanteert. De GROHE Europlus eengreeps keukenkraan met uittrekbare dubbele sproeikop is robuust en ongelofelijk comfortabel om te gebruiken en is hierdoor geschikt voor gebruik in grote keukens.

Datum van voltooiing: 2017
Architecten: THV AAPROG / BOECKX. / B2Ai
Planner: Ingenium
Installateur: Van Severen

Toon in Google Maps
AZ Zeno
AZ Zeno

Geïnstalleerde GROHE producten in dit project