Breathless Riviera Cancun

Breathless Riviera Cancun
Riviera Maya, Mexico

Het intelligent ontworpen resort, gelegen in Petempich Bay in Puerto Morelos, wordt omgeven door prachtige tropische natuur.

Dit resort ligt op het uiterste puntje van het schiereiland Quintana Roo in Mexico, aan de beroemde kustlijn van Riviera Maya. De oneindige luxe en de schoonheid van het Caribisch gebied zijn adembenemend. De eigenaar, ontwikkelaar en bouwbedrijf van dit fantastische resort is het prestigieuze Mexicaanse vastgoedontwikkelingsbedrijf Pulso Inmobiliario. Het ontwerp van HKS Architectuur en EDSA (masterplan en landschapsaanleg) bestaat uit drie gebouwen die in de vorm van een hoefijzer zijn gerangschikt om het gigantische complex van 526 ultramoderne suites en zeven restaurants, vijf bars en congrescentrum meer intimiteit te geven. Voor feestvierders is er de Xcelerate Zone met een bubbelbad voor 35 personen en een zwembad dat speciaal is ontworpen met plezier en entertainment als uitgangspunten. Hier zijn vaak trendsettende dj's te horen en kunnen gasten genieten van een champagnebar. Bij Breathless Resort & Spa betreden gasten een sprankelende, eersteklas all-inclusive wereld van plezier.

Gasten kunnen ook in de badkamers ademloze momenten verwachten. Ze zijn voorzien van GROHE favorieten, waaronder de moderne New Tempesta Cosmopolitan en de Rainshower Cosmopolitan douches met GROHE DreamSpray- technologie voor de ultieme waterstraal. De vrijstaande Atrio badkraan met zijn gewelfde elegantie past perfect in het luxe resort en belooft de hoogste GROHE kwaliteit. Het water klatert als een frisse bron in de badkuip en de Atrio kan met gemak worden omgeschakeld naar de douchemodus.

Architecten: HKS, Inc. Dallas, Texas, USA
Beheert door: AMResorts
Master Plan & Landscape:EDSA, Fort Lauderdale, Florida, USA
Opleverdatum: 2016

Toon in Google Maps
Breathless Riviera Cancun
Breathless Riviera Cancun
Breathless Riviera Cancun

Geïnstalleerde GROHE producten in dit project