Brooklands Hotel
Surrey, United Kingdom

GROHE op de voorste rij in het Brooklands Hotel in Surrey in het Verenigd Koninkrijk

Het luxueuze Brooklands Hotel bevindt zich in het hart van Weybridge in Surrey, in de buurt van Londen. Het is volledig gewijd aan het verenigen van traditie en moderniteit. Brooklands was ooit het eerste speciaal gebouwde racecircuit en het hotel is opnieuw ontworpen met een duidelijke knipoog naar de geschiedenis van het circuit dat eromheen en erdoorheen loopt. Het nieuwe Brooklands Hotel combineert de traditionele aspecten van de originele races uit de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw met moderne architectuur en design dat tegelijkertijd individueel en luxueus is.

Het door art deco geïnspireerde interieur draait volledig om het circuit dat om het hotel loopt – en GROHE staat duidelijk op pole position. Of het nu gaat om het ultramoderne penthouse, de exclusieve of standaard badkamers, de voor mensen met een handicap geschikte toiletten of het comfortabele wellnesscentrum – de kranen en fittingen van GROHE zorgen voor maximale functionaliteit en een sensuele, elegante sfeer.

De wandkranen van GROHE Allure zijn helemaal op hun plaats bij de wastafels, waar de handige combinatie van rondingen en hoeken iets dynamisch toevoegen. Naast het ontwerp is er ook GROHE-technologie van hoge kwaliteit, zoals het universele verborgen lichaam. Met een waterhoeveelheid van 7 liter per minuut helpen de kranen water te besparen.

Toon in Google Maps

In dit project geïnstalleerde GROHE producten