CENTER PARCS
WESTERHOVEN, Netherlands

De toekomst van Center Parcs begint hier, in huisje 817 op het uitgestrekte vakantiepark Kempervennen in Westerhoven (NoordBrabant)

Deze compleet gerenoveerde villa maakt deel uit van een omvangrijk renovatieproject van 1,5 miljard euro, dat Center Parcs naar een volgend niveau moet tillen. Deze cottage – een testlocatie – is de eerste met het ‘Exclusive’-label, een categorie die vanaf eind 2018 wordt toegevoegd aan de bestaande luxeniveaus Comfortabel, Premium en VIP. In het nieuwe Park Allgäu, in het zuiden van Duitsland, worden de Exclusive cottages voor het eerst aan het publiek ter beschikking gesteld.

“Het totaalbeeld moest kloppen”, vertelt Hendrix. “Alles moest 100 procent zijn, daaronder was niet acceptabel.” Geavanceerde GROHEwatersystemen in de keuken, badkamer en wellnessruimte sluiten precies aan op de eigentijdse en luxe uitstraling die Center Parcs voor ogen had. Voor de badkamers werd gekozen voor de GROHE F-Allure Digital en GROHE Rainshower Smartcontrol, die samen zorgen voor de ultieme bad- en douche-ervaring. De mat afgewerkte GROHE Red en GROHE Blue geven de keuken een strakke en moderne look & feel. “GROHE kwam zelf met het idee om de kranen mat af te werken”, aldus Hendrix. “Zo passen ze precies in het concept.”

Project voltooiing:2017
Architect: HDVL Design Makers, Hilversum, Netherlands
Photographer: Bram van Risp, Studio Scherp & Bewogen

Toon in Google Maps

Download

Geïnstalleerde GROHE producten in dit project

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie