Koç University Medical Sciences Campus
Istanbul , Turkey

Overleg en samenwerking zijn bij elk project essentieel, maar misschien nog belangrijker in een medisch gebouw, waar het anticiperen op zowel huidige als toekomstige gebruikersbehoeften van het grootste belang is. Vanaf het begin van het ontwerpproces heeft Kreatif Architects, in samenwerking met Cannon Design, forums gebruikt om meningen te verzamelen van vertegenwoordigers van alle belanghebbenden. Hun ontwerp voor de Koç University Medical Sciences Campus put uit al deze input en creëert een ruimte die zowel toekomstbestendig is als afgestemd op de mensen die er gebruik van zullen maken. Het ontwerp is ook bedoeld om de communicatie en integratie tussen verschillende disciplines te bevorderen.

Het ontwerp bestaat uit twee delen, verbonden door een atrium, waardoor het natuurlijke licht binnenstroomt. Dit vormde een uitgangspunt voor het project, naast onderhoudsgemak en energiebesparing. Mezzanines en kelderkamers zorgen dat licht door de royale dakramen ook beneden komt. Het uitzicht op het atrium helpt ook om het interieur over te laten lopen naar buiten toe en te zorgen dat het gebouw aansluit op de omgeving.

Architect: Kreatif Architects Bezoek Website
Project adres: Topkapı Mahallesi, Davutpasa Cd. No:4, 34010 Istanbul, Turkije
Opleveringsdatum: 2016

Toon in Google Maps

Geïnstalleerde GROHE producten in dit project