Me And All Hotel

Me And All Hotel
Düsseldorf, Duitsland

Voor het me and all hotel zien ze de perfecte lounge als een mix van “veel aardige mensen, goede geluiden, comfortabele fauteuils en heerlijk eten in streetfood vorm.” En met een geweldig uitzicht over de stad om de dag op de best mogelijke wijze te starten.

“Adem in, adem uit, kom aan op je bestemming.” Het me and all hotel heeft een duidelijke bedoeling. De interieurontwerpers van GEPLAN Design vertrouwden op reductie, kwaliteit en wereldwijde zen. Kalmte. Veiligheid. Saamhorigheid. Het hotel is een liefdesverklaring aan Düsseldorf en wil de ruimte creëren waar hun gasten naar zoeken. Een tijdelijke woning of een werkruimte? Lokale helden, reizigers en bezoekers die langer blijven hangen in deze stad komen hier samen. “Düsseldorf zorgt voor verandering voor iedereen!”

Er is maar één kraanlijn die dit eenvoudige concept kan oppakken: de GROHE Lineare- serie staat voor rechte lijnen en geometrisch minimalisme. Zowel bij het me and all hotel als bij Lineare ligt de focus op het elementaire. De GROHE EcoJoy waterbesparende technologie bespaart waardevolle hulpbronnen. In een hotel met steeds wisselende gebruikers komt dit het milieu en de portemonnee ten goede. Het waterverbruik wordt tot 50% verminderd zonder enige concessies te doen qua comfort.

Architect: Grimbacher Nogales Architekten, Oberkassel, Germany
Interieur Design: Geplan Design, Stuttgart, Germany
Aantal Kamers: 177

Toon in Google Maps
Me And All Hotel
Me And All Hotel
Me And All Hotel

Geïnstalleerde GROHE producten in dit project