Intercontinental Resort & Spa

Presidente Intercontinental Cozumel Resort & Spa
Cozumel, Mexico

Op het door palmbomen omgeven terrein kunnen gasten ontspannen in infinity zwembaden, in de serene spa of in de Caribische golven die zo warm aanvoelen als badwater.

Gasten die hun vakantie doorbrengen in het Presidente Inter- Continental Cozumel Resort & Spa op het Mexicaanse eiland Cozumel beleven een droomvakantie. Kristalhelder water en een halve mijl aan wit privéstrand nodigen uit om heerlijk te ontspannen. Duikliefhebbers komen ook zeker aan hun trekken want je vindt er een van 's werelds grootste koraalriffen. Het is een hotel voor het hele gezin: er is een grote spa, verschillende sportmogelijkheden en de Chiqui Club vermaakt de kinderen.

Gasten kunnen onder de hete Mexicaanse zon genieten van een verfrissende consumptie en koel water bij het Presidente InterContinent al Cozumel Resort & Spa. Met de luxueuze GROHE Rainshower F- serie wordt douchen een revitaliserende ervaring. De ultraplatte douchekop die aan het plafond is gemonteerd vormt een onopvallend maar toch stilistisch middelpunt. De GROHE Atrio Classic voldoet bij uitstek aan de behoeften van mensen om zich te kunnen opfrissen. De accessoires in de badkamers maken het perfecte plaatje af met GROHE Essentials Cube handdoekhouders en badjashaken.

Interieur Design: MOB
Opleverdatum: 2016

Toon in Google Maps
Intercontinental Resort & Spa
Intercontinental Resort & Spa
Intercontinental Resort & Spa
Intercontinental Resort & Spa

Geïnstalleerde GROHE producten in dit project