The Barn
Normandy, France

In dit project van architect Antonin Ziegler staat de agrarische eerlijkheid van een ooit verwoeste stal nu centraal in het huis. De houten fundamenten van de oude stal zijn bekleed met een zinken omhulsel maar bepalen nog steeds het interieur. Interne structuren om te slapen en te baden zijn toegevoegd in even eenvoudige windblokken en cement, terwijl glazen ramen door de ruimte snijden en uitzicht bieden op de tarwevelden van het regionale natuurpark van Boucles de la Seine. Maar binnen deze rustieke eenvoud is er toch ruimte voor speelse accenten. Boven het donkere monolithische keukeneiland, uitgerust met een al even slanke GROHE Concetto kraan, creëert een reeks kale gloeilampen een aantrekkelijk decoratief element. De slaapkamers zijn weggestopt in de houten balken, waar ooit hooi was opgeslagen. En toch is er ook luxe ingebouwd - een zwem-/sparuimte maakt gebruik van eenvoudige materialen om de schoonheid van de balken die erboven zweven te benadrukken.

Architect: Antonin Ziegler Visit Website
Project adres: Banks of the Seine Normandy, France
Opleveringsdatum: 2016

Toon in Google Maps

Geïnstalleerde GROHE producten in dit project