Brussels Airlines Lounge referentie

THE LOFT
The Suite, Luchthaven Brussel

Ontworpen om de reizigers op Brussel Airport de luchthaven van Brussel echt een nieuwe airport lounge ervaring te bieden,

Om de reizigers op de luchthaven van Brussel een nieuwe airport lounge ervaring te bieden, zijn tweelingprojecten THE LOFT en THE STUDIO in nauwe samenwerking met GROHE ontworpen. In de lounges vinden de reizigers verschillende verfrissende, kalmerende en ontspannende producten. THE LOFT is qua grootte verdubbeld en is volledig ingericht volgens het traditioneel Japanse ‘omotenashi’ principe, ook wel ‘de kunst van gastvrijheid’. Naast de privé-slaapvertrekken kunnen gasten ook tot rust komen met een persoonlijke spa-ervaring aangeboden door GROHE. De lounge beschikt over zes privé douches met de allernieuwste GROHE douchesystemen, waaronder de AquaSymphony plafonddouche. Deze wellness-ervaring biedt onder andere stoom, licht en muziek als onderdeel van een therapeutische douche. Daarnaast heeft iedere ruimte een extra nieuwe dimensie gekregen door de GROHE Sensia douche-wc (toilet en bidet in één) voor extra comfort en hygiëne.

Aan de andere kant van de luchthaven van Brussel verwelkomt The Suite dagelijks zo’n 160 gasten. Het ontwerp is geïnspireerd op het werk van de Belgische, surrealistische kunstenaar René Magritte. The Suite biedt verschillende ruimtes waar gewerkt, ontspannen en bijgetankt kan worden. De GROHE Blue & Red kranen voorzien de reizigers direct van kokendheet water of gekoeld en bruisend water uit.

Toon in Google Maps

GROHE producten in dit project