VTB Ice Palace

Vtb Ice Palace
Moscow, Rusland

Het Ice Palace is een thuisarena voor twee ijshockeyteams Dynamo Moskou en Spartak Moskou. Er zijn hier ook evenementen gehost.

Deze multifunctionele arena in Moskou, Rusland, maakt deel uit van het Park of Legends, de grootste sport- en uitgaanswijk van Rusland. De focus van het het Ice Palace ligt op ijshockey, maar de drie arena's van verschillende grootte dienen ook als locaties voor andere lokale en internationale sportevenementen, concerten en shows. De grootste arena biedt plaats aan 12000 mensen, de middelste arena 3000 en de kleine heeft 200 zitplaatsen en wordt voornamelijk gebruikt voor trainingen.

Hygiëne is het allerbelangrijkste in openbare ruimtes. Het sportieve uiterlijk van de GROHE Eurosmart Cosmopolitan E sensor kraan maakt indruk met zijn esthetiek en geavanceerde technologie. De infraroodsensor zorgt voor contactloos gebruik en vormt daarom een slimme oplossing. De Relexa Basic hoofddouche in de kleedkamers van de sporters zorgt voor verfrissing na trainingen en wedstrijden.

Opleverdatum: 2015
Architecten: Speech, Moscow, Russia

Toon in Google Maps
VTB Ice Palace

Geïnstalleerde GROHE producten in dit project