Yooma Urban Lodge

Yooma Urban Lodge
Parijs, Frankrijk

De gewelfde gevel van de constructie uit de jaren 70 is bekleed met roestvrijstalen en aluminium delen, onderbroken door diepblauwe en zwarte panelen.

Het stijlvolle Yooma hotel is gelegen aan de Seine in Parijs. De naam is afgeleid van het woord “mensheid”, dat verwijst naar de waarden van het hotel. “Yooma wil saamhorigheid creëren in deze verdeelde wereld.” De creatief directeur Ora Ito was verantwoordelijk voor het ontwerp in samenwerking met de Franse conceptuele kunstenaar Daniel Buren. Het is gebaseerd op de architectuur uit de jaren 70 in Beaugrenelle. De 106 kamers, vol heldere pop-art kleuren, bieden plaats aan twee tot zes gasten en zijn geschikt voor gezinnen, professionals en vrienden.

Creativiteit vormt de rode draad die door Yooma loopt en ook het badkamerdesign kent geen grenzen dankzij de GROHE Eurodisc Cosmopolitan kranen. De GROHE Rainshower F- serie staat garant voor puur plezier. In overeenstemming met het modulaire concept van deze lijn, kan deze naar behoefte worden uitgebreid en gecombineerd.

Architect: Calq Architecture, Paris, France
Interieur Design: Ora Ito, Paris, France
Opleveringsdatum: 2017

Toon in Google Maps
Yooma Urban Lodge
Yooma Urban Lodge

Geïnstalleerde GROHE producten in dit project