GROHE PROFESSIONAL
JOUW DAGELIJKSE ONDERSTEUNING

Als installateur heb je elke dag met een grote hoeveelheid werkzaamheden en uitdagingen te maken. Het zo eenvoudig mogelijk maken van je dagelijkse werk staat dan ook centraal in onze innovatiementaliteit.

Ontmoet onze installateur en ambassadeur Nick Denissen

GROHE EUROSMART
- Verfijning van een installateursicoon

We hebben onze bestseller doorontwikkeld en hebben nu een productlijn opgezet met ongeëvenaarde veelzijdigheid, innovatieve details en een strak design – allemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften van je klanten. De nieuwe GROHE Eurosmart collectie is nu uitgebreid met kranen met een hoge uitloop voor extra comfort en strakkere lijnen die perfect passen in talloze interieurs.

Ontdek EUROSMART wastafelkranen

GROHE +
Het loyaliteitsprogramma voor installateurs

Het nieuwe GROHE loyaliteitsprogramma voor installateurs combineert handige serviceaanbiedingen met exclusieve voordelen, en dat met slechts één doel: jouw dagelijkse activiteiten op de best mogelijke manier ondersteunen.

Ontdek meer

GIVE
OPLEIDING MET IMPACT

Hoe kunnen we het wereldwijde tekort aan geschoolde installateurs in de sanitairindustrie bestrijden en tegelijkertijd iets terugdoen voor de maatschappij? En hoe kunnen we voor jongeren een welvarende toekomst creëren? Met het GROHE Installer Vocational Training and Education (GIVE) programma helpen we mee.

Ontdek het op GROHE X

DUURZAME OPLOSSINGEN
OMDAT ELKE DRUPPEL TELT

WATER is één van de meest waardevolle bronnen. Daarom streven we bij GROHE om hier zo duurzaam mogelijk mee om te gaan. Duurzaamheid is ook één van onze kernwaarden waar wij als GROHE voor staan naast kwaliteit, technologie en design.

Ontdek meer op GROHE X

GROHE X
Blijf op de hoogte

Hoe installeer je de nieuwste producten? Wat verwacht de consument van zijn toekomstige keuken en/of badkamer? Wat zijn de huidige trends? Je ontdekt het allemaal op ons multimedia inspiratieplatform GROHE X.

Ontdek het op GROHE X

Vind je GROHE groothandelspartner

Kom in contact met één van de GROHE groothandels- en showroom partners om te profiteren van een excellente service en leveringservaring voor de GROHE Professional producten. Ontdek ook de voordelen van de pick-up points van onze GROHE partners.

Zoek een verkooppunt

DE NIEUWE EUROSMART BADKAMERKRAAN

Met de nieuwe Eurosmart badkamerkraan presenteert GROHE niet alleen een eigentijds design, maar ook compleet nieuwe productvarianten.

Ontdek meer

GROHE RAPIDO SMARTBOX VOOR INBOUWDOUCHES

Ingenieuze technologie in de kleinste ruimtes: GROHE Rapido SmartBox biedt talloze oplossingen met één enkele installatiedoos. Hierdoor profiteert de klant van meer ruimte en flexibiliteit!

Ontdek meer

EUPHORIA REGENDOUCHE

Je badkamer krijgt een frisse look met de vernieuwde GROHE Euphoria douchesystemen. Dankzij het FastFixation-systeem met verstelbare bevestiging kan de douche snel en probleemloos worden geïnstalleerd op bestaande boorgaten, waardoor hij ideaal is voor eenvoudige upgrades.

Ontdek meer

GROHTHERM 1000
PERFORMANCE THERMOSTAATKRAAN

Maak van een douche een echte feel-good ruimte voor je klanten dankzij de innovatieve functies van deze thermostaatkraan. GROHE TurboStat houdt de watertemperatuur constant. Waarbij GROHE CoolTouch ervoor zorgt dat de kraan niet warmer wordt dan de ingestelde watertemperatuur.

Ontdek meer

RAPID SL / SLX INBOUWFRAMES

Onze sanitaire installatiesystemen vergemakkelijken de inrichting van badkamers die worden uitgerust met nieuw sanitair. Onze inbouwreservoirs en bedieningspanelen zijn daarbij voorzien van GROHE EcoJoy™ technologie waarmee je moeiteloos water kan besparen.

Ontdek meer

EUROSMART KEUKENKRAAN

Hoogstaande functionaliteit met een onderscheidend design, dat kenmerkt GROHE Eurosmart keukenkraan. De serie biedt ongeëvenaarde prestaties en een temperatuurstabiele, moeiteloze werking, zelfs wanneer het er in de keuken druk aan toe gaat

Ontdek meer