Trainingen voor hotel- en leisure branche

Training op maat

Deze praktijkgerichte GROHE training is voor jou en je collega’s die werkzaam zijn in de hotel- of leisure branche als technische medewerker. Het betreft een op maat samengestelde workshop over de GROHE producten waar jullie dagelijks mee werken.

Service & onderhoud aan GROHE kranen

Maak kennis met de techniek en werking van een wastafel-, keuken-, of (thermostatische) douchemengkraan en krijg direct toe te passen tips en tricks waardoor je efficiënter installatie, service & onderhoud aan GROHE kranen gaat verrichten. Zo kun je bijvoorbeeld bij een calamiteit direct in actie komen door bijvoorbeeld een thermo-element of kardoes te vervangen.

Het is niet alleen luisteren, je gaat ook actief meedoen! Stroop je mouwen op om te sleutelen aan GROHE kranen zodat je weet hoe en welke onderdelen je eenvoudig kunt vervangen.

GROHE infrarood kranen

GROHE infrarood kranen worden veelvuldig toegepast in de leisure branche. Parameters zoals bijvoorbeeld de detectieafstand, de nalooptijd, automatisch spoelen of thermische desinfectie kun je inregelen met de afstandsbediening. Je kunt ook gegevens van de kraan uitlezen en met dezelfde afstandsbediening de infraroodkraan inregelen. Naast theoretische uitleg van instelbare parameters ga je ook actief meedoen en zelf aan de slag met de afstandsbediening en een infraroodkraan inregelen.

Andere training topics?

Heb je behoefte aan andere training topics, schrijf je in via het inschrijfformulier en zet een vinkje bij ‘anders’.

Een ‘ Training op maat’ is geheel kosteloos en kan gevolgd worden bij GROHE in Zoetermeer (vlakbij Den Haag). Vind je Zoetermeer te ver? Geen probleem, dan komen wij naar jou!

Vergroot je vakbekwaamheid en onderscheid je als GROHE professional!

  • Aantal deelnemers : 3 - 20 personen
  • Tijdsduur : In overleg, variërend van 1 - 3,5 uur
  • Tijdstip : In overleg, in de ochtend of middag
  • Locatie : Bij GROHE in Zoetermeer of bij jou op locatie

Schrijf je in via het inschrijfformulier dan nemen wij contact op met jou om de training verder af te stemmen.

Inschrijfformulier