Trainingen voor in de zorgsector

TRAINING OP MAAT

Deze praktijkgerichte GROHE training is voor jou en je collega’s die werkzaam zijn in de zorgsector als technische medewerker bij een zorginstelling of ziekenhuis. Het betreft een op maat samengestelde workshop over de GROHE producten waar jullie dagelijks mee werken.

Service & onderhoud aan GROHE kranen

Maak kennis met de techniek en werking van een wastafel-, keuken-, of thermostatische (douche)mengkraan die specifiek wordt toegepast in de zorgsector. De thermostaatkraan bijvoorbeeld verschilt qua inregeling net even met de standaard thermostaatkraan. Krijg direct toe te passen tips en tricks waardoor je efficiënter installatie, service & onderhoud aan GROHE kranen gaat verrichten zoals bijvoorbeeld:

  • Euroeco Special wastafel- en keuken kranen
  • Eurosmart Care wastafelkranen
  • Grohtherm Special thermostatische douchemengkraan (of de voorgaande variant Grohtherm 2000 Special)
  • Grohtherm Micro onderbouw thermostaaat

Het is niet alleen luisteren, je gaat ook actief meedoen! Stroop je mouwen op om te sleutelen aan GROHE kranen zodat je weet hoe en welke onderdelen je eenvoudig kunt vervangen.

GROHE infrarood kranen?

GROHE infrarood kranen worden veelvuldig toegepast in de zorgsector. Parameters zoals bijvoorbeeld de detectieafstand, de nalooptijd, automatisch spoelen of thermische desinfectie kun je inregelen met de afstandsbediening. Je kunt ook gegevens van de kraan uitlezen en met dezelfde afstandsbediening de infraroodkraan inregelen. Naast theoretische uitleg van instelbare parameters ga je ook actief meedoen en zelf aan de slag met de afstandsbediening en een infraroodkraan inregelen.

Een ‘ Training op maat’ is geheel kosteloos en kan gevolgd worden bij GROHE in Zoetermeer (vlakbij Den Haag). Vind je Zoetermeer te ver? Geen probleem, dan komen wij naar jou!

Vergroot je vakbekwaamheid en onderscheid je als GROHE professional!

  • Aantal deelnemers : 3 - 20 personen
  • Tijdsduur : In overleg, variërend van 1 - 3,5 uur
  • Tijdstip : In overleg, in de ochtend of middag
  • Locatie : Bij GROHE in Zoetermeer of bij jou op locatie

Schrijf je in via het inschrijfformulier dan nemen wij contact op met jou om de training verder af te stemmen.

Inschrijfformulier