Trainingsprogramma

Bekijk hieronder ons trainings -en kennisprogramma en meld je aan.

Staat er geen geschikte training voor jou tussen? Neem dan contact met ons op voor een training op maat via e-mail trainingen-nl@grohe.com of via tel. 079-3680133.

GROHE Project Support

GROHE kan extra ondersteuning aanbieden op de werkplek van jou en jouw medewerkers met betrekking tot installatie-, product- en gebruikersadvies van de GROHE producten.

Ondersteuning voor deze producten komt vaak uit ons GROHE Professional programma, waarbij tijdens installatie en onderhoud specifieke kennis en vaardigheden benodigd zijn. In deze GROHE Professional productengroep vallen onze inbouwkranen (Rapido T en E, SmartControl), speciale kranen (infrarood-, elektronische-, zelfsluitende- en speciale thermostatische kranen) en sanitaire systemen (wc en urinoir elementen, de bedieningen en bedieningsplaten). Natuurlijk kunnen wij je ook ondersteunen bij een project met GROHE Red & Blue, de Sensia Arena douche-wc, F-Digital & F-Digital Deluxe.

Wil je gebruik maken van GROHE Project support? Meld je dan aan via het inschrijfformulier, bij jouw accountmanager of jouw contactpersoon.

Aan deze GROHE-ondersteuning zijn geen kosten verbonden.

GROHE Service en Onderhoud

Met de GROHE instructietraining/workshop “Service en Onderhoud” trainen wij jou en jouw medewerkers op de werkplek hoe service en onderhoud te verlenen aan de verkrijgbare GROHE producten. Bijvoorbeeld de noodzaak van het afstellen van een thermostatische mengkraan (zowel in- als opbouw).

Wil jij je inschrijven voor deze GROHE instructietraining/workshop “Service en Onderhoud”? Meld je dan aan via het inschrijfformulier, of bij jouw accountmanager of contactpersoon.”

Aan deze GROHE ondersteuning zijn geen kosten verbonden.