Extra SMARTS op de nieuwe Rapid SLX

Maak kennis met het nieuwe Rapid SLX inbouwelement en profiteer van extra voordeel als SMART member. Scan tussen 15 september en 31 december 2019 een Rapid SLX en verdien het dubbele aantal SMARTS!

Rapid SLX inbouwelement: SNELLER, STERKER, SLIMMER

Met het nieuwe GROHE Rapid SLX inbouwelement ben je voorbereid op de toekomst, de Rapid SLX is namelijk sterker, sneller en slimmer. Het sterke, robuuste inbouwreservoir biedt unieke voordelen die jouw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken. Scan een van onderstaande artikelen en ontvang tot eind december dubbele SMARTS

Rapid SLX
WC element, 1.13 m installatiehoogte met geïntegreerde netspanningsaansluiting en douchewc aansluiting
39596000
€ 282.0 Adviesprijs incl. btw
Rapid SLX
WC element, 1.13 m installatiehoogte met geïntegreerde netspanningsaansluiting en douchewc aansluiting
39597000
€ 265.0 Adviesprijs incl. btw
Rapid SLX
3-in-1 set voor WC, 1.13 m installatiehoogte
39598000
€ 297.0 Adviesprijs incl. btw
Rapid SLX
3-in-1 set voor WC, 1.13 m installatiehoogte
39603000
€ 359.0 Adviesprijs incl. btw

Vandaag voorbereid op morgen

Met de unieke flow manager kun je op elk moment eenvoudig het watervolume aanpassen. Dit maakt de Rapid SLX perfect geschikt voor het groeiende marktaanbod van randloze toiletten waarbij overspattend water nogal eens voorkomt. Met de flow manager kan het watervolume door het draaien van een staafje - zonder demontage van de bodemklep - worden ingesteld. Dit bespaart tijd en dus geld. Sneller werken en dus tijdwinst is mogelijk dankzij bijvoorbeeld de grotere montage-opening en de ultradunne bedieningsplaten met magneetbevestiging.

Slimme oplossingen zorgen ervoor dat de Rapid SLX ook helemaal is voorbereid op douchetoiletten. Met Rapid SLX ben je vandaag voorbereid op morgen!

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie