Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

TIL JOUW DOUCHE-ERVARING NAAR EEN HOGER NIVEAU MET GROHE SMARTCONTROL

Wat bedoelen we met SmartControl? Dat je moeiteloos elk onderdeel van je douche kunt regelen, zodat je gewoon kunt genieten. SmartControl is de intuïtieve besturing van temperatuur, waterstroom en verschillende straalsoorten, allemaal met minimale inspanning om je perfecte douche-ervaring te bieden.

Druk op de knop om de douche te starten.

Draai om de straalsterkte in te stellen van Eco tot Full Flow.

Druk opnieuw om de douche uit te zetten of te pauzeren. Het watervolume is nu opgeslagen voor de volgende keer.

KIES JOUW IDEALE DOUCHE

Ons aanbod aan regendouches is groot en daarom kan het lastig zijn om een juiste keuze te maken. Wij maken dat nu eenvoudig met deze handige keuzehulp. Vind jouw ideale douche binnen enkele seconden!

Start de keuzehulp

€100 CASHBACK OP SMARTCONTROL!

Koop tussen 1 april en 1 juli 2018 een GROHE SmartControl douchesysteem, combi-douchesysteem of inbouwdouche en ontvang €100 retour!

Naar de actie

3 SMARTCONTROL VARIANTEN

Wat je doucheopstelling ook is en waar je de douche ook wilt plaatsen, met GROHE SmartControl kun je kiezen uit drie installatiemogelijkheden. SmartControl Exposed is eenvoudig te installeren en perfect voor een simpele upgrade; bij SmartControl Concealed worden alle pijpleidingen weggewerkt achter de muur voor een gestroomlijnde uitstraling; SmartControl Excealed is een combinatie van de twee met een inbouwdouchestang. Dan kun je ook nog eens kiezen uit twee hedendaagse afwerkingen - klassiek chroom of Moon White acrylglas - waardoor je met GROHE SmartControl alle mogelijkheden hebt om op jouw manier jouw droomdouche te creëren.

SMARTCONTROL OPBOUW

Het GROHE SmartControl douchesysteem met de 360 mm Rainshower hoofddouche kan worden geïnstalleerd met minimale inspanning voor een maximaal effect.

Ontdek SmartControl opbouw

SMARTCONTROL COMBI-DOUCHESYSTEEM

De verborgen oplossing: geen zichtbaare douchestang, enkel de imposante Rainshower 360-hoofddouche en GROHE SmartControl.

Ontdek Smartcontrol combi

SMARTCONTROL INBOUW

Minimalisme voor maximal effect. GROHE SmartControl wordt achter de wand gemonteerd voor een strakke, minimalistische look en meer ruimte.

Ontdek SmartControl inbouw

KOOP OFFLINE

Bezoek één van de geselecteerde badkamershowrooms om je te laten inspireren door de diverse badkameropstellingen waarin GROHE douches en andere producten zijn toegepast.

Zoek een showroom bij jou in de buurt

KOOP ONLINE

Ervaar het gemak van het online winkelen en koop een GROHE SmartControl douchesysteem, combi-douchesysteem of inbouwdouche bij één van de geselecteerde webshops.

Bezoek een geselecteerde webshop