Update m.b.t. Corona

Om de gezondheid van onze klanten en medewerkers te beschermen en te waarborgen heeft GROHE besloten om vanwege de huidige Corona-pandemie voorlopig niet met onze truck door het land te touren.

Bezoek de experience tour
en bekijk hoe GROHE de toekomst van water vormgeeft

Onze vier op maat gemaakte GROHE Experience-trucks zijn in maart 2017 begonnen met touren en hebben sindsdien meer dan 9 keer de aarde rond gereden en meer dan 45 landen bezocht.

Van het meest westelijke stukje Europa in Portugal tot aan 's werelds grootste door land omgeven land, Kazachstan. Elke truck rijdt een stapje verder om de GROHE experience naar de klant te brengen.

Bij elke stop kunnen professionele partners en andere enthousiastelingen meer te weten komen over het GROHE-assortiment en de producten uit eerste hand ervaren.

Wat op het eerste gezicht lijkt op een gewone vrachtwagen, verandert al snel in een moderne en hoogwaardige mobiele showroom. De Experience Trucks zitten vol met onze innovatieve producten die je kunt aanraken en testen. Dit maakt de truck een centrum van aandacht op elke bestemming. Leer meer over de GROHE technologie├źn en ontdek slimme oplossingen voor jouw huis

Volg de Tour

Tour impressies

Ontdek de wereld van GROHE