Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Wasbak keuken of spoelbak van GROHE

PERFECT MATCH VOOR JOUW KEUKEN

GROHE SPOELBAK COLLECTIE

GROHE SPOELBAK

Pannen vullen, groenten voorbereiden, afwassen na een maaltijd. Je spoelbak is een plaats waar je dagelijks eindeloos veel tijd doorbrengt, dus waarom kies je geen spoelbak die je behoeften op het gebied van kwaliteit, ontwerp en functies te boven gaat?

Iedere GROHE spoelbak is zo ontworpen dat deze bij elke keukenstijl past. Door de ruime keuze uit innovatieve en moderne ontwerpen vind je altijd een spoelbak die perfect bij je huis past. Je kunt kiezen uit compacte modellen met een geïntegreerd afdruipgedeelte, grote dubbele spoelbak voor als je meer ruimte nodig hebt en chique inbouw spoelbak die aansluiten op je werkblad. Met functies zoals het GROHE QuickFix-systeem en standaard omkeerbare ontwerpen kun je je nieuwe GROHE spoelbak in een handomdraai en zonder gedoe laten installeren. Plus de geluidsreducerende GROHE Whisper-isolatie en de automatische afvoer van afval zodat je nooit meer met je handen het vieze water in hoeft. Met een spoelbak van GROHE merk je het verschil en gebruik je de spoelbak elke keer met veel plezier.

Ontdek een spoelbak van GROHE

Ruimte onder de spoelbak om een kokend water boiler te plaatsen. Wasbak keuken biedt voldoende ruimte en luxe.

DE GROHE SPOELBAK GAAT VERDER DAN EEN SIMPELE WASBAK IN DE KEUKEN

GROHE denkt aan alles: onze keukenkranen, watersystemen en spoelbakken maken het eenvoudig een innovatieve, comfortabele en praktische keuken te creëren.

Hoogwaardige kwaliteit spoelbak/wasbak

KWALITEIT DIE JE KUNT ZIEN EN VOELEN

Onze kwaliteit is ongeëvenaard, met een gepatenteerde technologie voor het oppervlak van de spoelbak voor eenvoudig reinigen en hoogwaardig roestvrij staal voor gegarandeerde duurzaamheid en sterkte.

Combineer je wasbak in de keuken, of spoelbak, met een keukenkraan die daarbij past.

GROHE SPOELBAK - HET ALLES-IN-1-PAKKET

Maak het kopen van een spoelbak nog eenvoudiger met onze bundels: een spoelbak waarbij je de keuze hebt uit vier verschillende modellen en een keukenkraan die perfect op elkaar zijn afgestemd en samen worden verkocht.

Grote variatie aan keukenkranen en een bijbehorende spoelbak. Wasbak keuken is niet zoals vroeger

COMPLEET SPOELBAK PORTFOLIO IN ALLE PRIJSSEGMENTEN

Geschikt voor elke keuken: onze spoelbak series dekken elke stijl, maat en prijspunt zodat je jouw perfecte model spoelbak zeker gaat vinden.

">
Wasbak keuken en spoelbak overzicht om jouw ideale keuken af te maken

VOLLEDIG SPOELBAK OVERZICHT

Vind je perfecte spoelbak met GROHE. De spoelbak uit de GROHE K-serie biedt formaat- en stijlopties voor elk type keuken. Kies een spoelbak met 1, 1,5 of 2 kuipen. Selecteer een inbouw spoelbak of een onderbouw spoelbak. Iedere GROHE spoelbak biedt je een overvloedige keuze uit duurzame ontwerpopties.

Ontdek alle producten
De GROHE spoelbak en wasbak keuken hebben unieke kenmerken, lees ze hier!

PRODUCTKENMERKEN SPOELBAK

We vertrouwen erop dat je de speciale kenmerken die we bieden geweldig vindt, want dankzij de geluiddempende GROHE Whisper-isolatie en de automatische afvoer hoef je nooit meer je handen in vuil water te steken. Je merkt het verschil met een spoelbak van GROHE, die ieder gebruik aangenamer maakt.

Ontdek alle kenmerken
GROHE spoelbak brochure

Iedere spoelbak is ontworpen voor een match tussen vorm en functie