Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

PRODUCTKENMERKEN

ONTDEK DE INNOVATIEVE KENMERKEN, AFWERKINGEN EN FUNCTIES

GROHE spoelbakken beschikken over slimme functies waardoor je met plezier de vaat doet. Onze spoelbakken zijn eenvoudig schoon te maken, verminderen het watergeluid en beschikken zelfs over een afvoer met afstandsbediening. Kies gewoon het formaat en de stijl die bij je passen.

GROHE TECHNOLOGIEËN

GROHE StarLight

Het schitterende, duurzame oppervlak laat je spoelbak er altijd goed uitzien. Met GROHE StarLight gebruiken we hoger genormeerd roestvrij staal en onze innovatieve borsteltechniek creëert een glad, eenvoudig te reinigen oppervlak.

GROHE QuickFix

Plaats je spoelbak in een handomdraai met ons GROHE QuickFix-systeem. Voorgeboorde kraangaten zorgen ervoor dat de meeste van onze spoelbakken ook omkeerbaar zijn.

GROHE Whisper

Verminder de keukengeluiden met onze GROHE Whisper-technologie, speciaal geïsoleerde spoelbakken waardoor het geluid van de kuip wordt geminimaliseerd.

MATERIAAL

De keukenspoelbakken uit de K300-K1000-series worden behandeld met speciale plantaardige vezels (Tampico) om die extrazachte, satijnen afwerking te verkrijgen. De gepatenteerde borsteltechniek van GROHE (GROHE Satin Finish) creëert een roestvrijstalen oppervlak dat gladder en minder poreus is dan bij veel andere vergelijkbare producten, wat de duurzaamheid aanzienlijk vergroot en waardoor je spoelbak eenvoudiger te reinigen is.

AISI 304 - STAINLESS STEEL

AISI 304 - ROESTVRIJ STAAL

Elke GROHE keukenspoelbak wordt gemaakt van roestvrij staal van de norm AISI 304, een norm die hoger is dan de industriestandaard. Dankzij de hoge percentages chroom en nikkel geeft AISI 304-staal een bijzonder heldere afwerking en dit maakt het product bestand tegen roest en corrosie.

AISI 316 - ROESTVRIJ STAAL (MARINESTAAL)

Met AISI 316 op de K400+-serie biedt GROHE een duurzame oplossing voor keukenspoelbakken, zelfs voor gebieden met een zoutig klimaat dat roest veroorzaakt. Ook wel bekend onder de naam 'marinestaal' heeft AISI 316 hoge percentages chroom, nikkel en molybdeen waardoor dit staal extreem bestand is tegen roest en corrosie en zelfs tegen zuren of chloor.

PRODUCTIEPROCES

De keukenspoelbakken van GROHE dekken elke basis, van instapmodellen tot gesofisticeerde, minimalistische ontwerpen, gemaakt volgens een van de drie productieprocessen:

GEGOTEN SPOELBAKKEN
Elke spoelbak is gegoten uit één enkel vel hoogwaardig roestvrij staal waarbij gebruik wordt gemaakt van een drukpers. De gaten voor de kraan en afvoer worden achteraf gestanst. Deze methode zorgt voor stevige keukenspoelbakken, zelfs in complexe vormen, waardoor een spoelbak wordt gemaakt die duurzaam en betaalbaar is.

GEGOTEN-GELASTE SPOELBAKKEN
The sink’s frame and bowl are press moulded in high-quality stainless steel before being welded together. This process allows for deeper bowls, more vertical walls inside and a slimmer radius between bowl and frame, for a sleek, modern look.

GEBOGEN-GELASTE SPOELBAKKEN
High-quality steel is laser cut to measure before being bent into the bowl shape. This bowl is then welded to the sink’s frame. This method allows for crisper internal angles in the bowl with a very narrow radius – ideal for minimal sink designs. As there is no mould, the steel stays smoother and retains its original thickness, even at the bottom of the bowl.

KWALITEIT

De reputatie van GROHE voor kwaliteit gaat uiteraard ook op voor elke keukenspoelbak uit onze serie. Met de dikte van het staal variërend van 0,6 mm op het instapsegment tot 1 mm op de premium series maakt elk model gebruik van staal van een hogere standaard dan de industriestandaard. Daarnaast zorgt ons gepatenteerde borstelproces voor een superglad oppervlak dat eenvoudig te reinigen is. Voor nog meer zekerheid wordt elke GROHE spoelbak geleverd met vijf jaar garantie, net als onze kranen.

5 jaar garantie

MONTAGETYPES

STANDARD BUILT-IN

STANDAARD INBOUW

Traditioneel inbouwmodel met een verticale rand van 8 mm.

VLAKKE RAND

Een originele rand met een schuin profiel van 3 mm hoog, extreem elegant en eenvoudig te plaatsen.

ONDERBOUW

Strak en eigentijds, ideaal voor plaatsing onder het aanrechtblad.

AANSLUITEND MODEL

Dit product wordt ingebouwd met een rand van 1,5 mm zodat de spoelbak perfect aansluit op het aanrechtblad. Dit model kan ook op het aanrechtblad worden geplaatst.

Brochure GROHE Keukenspoelbakken

Ontworpen voor een match tussen vorm en functie