GROHE QuickFix (DIY)

Precision Start Thermostatische douchemengkraan

Artikelnummer
345972431
EAN
4067393030225
Kleur
matte black (mat zwart)
397,00
Adviesprijs incl. btw

GROHE Precision Start thermostatische doucheset – complete set voor het realiseren van een wellnessdouche

Met de GROHE Precision Start thermostatische doucheset geniet je elke dag van een ontspannen douche-ervaring. Deze set wordt geleverd met een GROHE Precision Start thermostatische douchemengkraan, een Vitalio Start 110 handdouche, een douchestang van 600 mm en een doucheslang van 1750 mm. De douchestang wordt geleverd met een glij-element en draaibare houder, waardoor je de handdouche makkelijk in hoogte verstelt. De handdouche heeft een ShockProof siliconen ring en levert een ontspannende Rain Spray. GROHE DreamSpray zorgt ervoor dat er uit elk sproeigaatje evenveel water stroomt, zodat een luxe douchebeleving is gegarandeerd. Daarbij bespaar je ook op je waterverbruik dankzij de milieuvriendelijke GROHE Water Saving debietbegrenzer. Ook aan extra veiligheid in de badkamer is gedacht! Zo is de GROHE SafeStop knop gelimiteerd op 38°C om te voorkomen dat kinderen de watertemperatuur onbedoeld te hoog zetten. De optionele GROHE SafeStop Plus temperatuurbegrenzer kan worden ingesteld op 43°C voor een extra veiligheidsniveau. En mocht de koudwatertoevoer plotseling volledig wegvallen, dan zorgt een automatische veiligheidsuitschakeling ervoor dat de watertoevoer tot een minimum wordt beperkt. De doucheset is voorzien van anti-kalk SpeedClean sproeigaatjes voor optimaal schoonmaakgemak. De GROHE Long-Life afwerking zorgt ervoor dat de matte afwerking onberispelijk blijft. Je kunt de doucheglijstang monteren door deze tegen de wand te schroeven, maar je kunt deze ook vastlijmen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt zijn twee stuks van de seperaat verkrijgbare GROHE QuickGlue Set S (41247000). De maximale draagkracht van de montage is 20 kg. De bovenste beugel van de doucheset is in hoogte verstelbaar, zodat je ook gebruik kunt maken van bestaande boorgaten. Een minimum van 1,0 bar druk wordt voor deze doucheset aanbevolen.

Belangrijkste productkenmerken

  • met glijstangset 1 straal (Rain)
  • bestaat uit:
  • Precision Start douchethermostaat 1/2" (34 594)
  • Vitalio Start 110 shower rail set, 600 mm
  • geschikt om te schroeven (inclusief schroeven en pluggen) of lijmen (GROHE QuickGlue S 41 247 000 wordt apart verkocht - 2 x nodig)
  • draagkracht glijstang: max 20 kg
  • 5 kleurenverpakking
  • Consumenten variant

Klantenservice

Grohe Nederland B.V.

Metaalstraat 2
2718 SW Zoetermeer

Openingstijden

Ma - Vrij 08:30 - 12:30
13:00 - 17:00

GROHE QuickFix – Voor verrassend eenvoudige badkamer en keuken make-overs! Nog nooit geprobeerd om zelf een kraan te vervangen? Met QuickFix kan jij het echt zelf met bijgeleverde handige tools.

Ontdek het GROHE QuickFix assortiment