GROHE Toilet

Toilet

Wat leuk dat jij bezig bent met het realiseren van een nieuw toilet. GROHE biedt complete toiletoplossingen, een uitgebreid assortiment dat voldoet aan iedere stijl en helpt om een persoonlijk toilet te realiseren. Wij zijn van mening dat de sleutel hiervoor ligt in een allesomvattend assortiment vanuit één merk. Daarom biedt GROHE alle producten die je nodig hebt om jouw ideale wc in te richten. Van de toiletpot en het inbouwreservoir tot aan het bedieningspaneel en mooi combinerende accessoires.

Toilet-aanbod van GROHE

WC pot GROHE

WC pot

Binnen de GROHE sanitair series vind jij vast jouw ideale toiletpot. De gehele collectie omvat een schat aan innovatieve functies voor comfort en gemak.

Bekijk sanitair series
Douche-wc

Douche-wc

Een douche-wc combineert de voordelen van een WC en een bidet. Een douchetoilet zorgt voor zachte, natuurlijke reiniging met alleen water.

Bekijk douche-wc’s
Inbouwreservoirs

Inbouwreservoir

Een inbouwreservoir voor een hangend toilet is onmisbaar. De afvoer, het waterreservoir en de leidingen zijn netjes achter de muur of wand weggewerkt.

Bekijk inbouwreservoirs
Bedieningspaneel GROHE

Bedieningspaneel

Het bedieningspaneel springt in het oog. Kies daarom een mooie uit! GROHE heeft een breed assortiment en biedt ze in diverse designs, formaten en kleuren.

Bekijk bedieningspanelen
Fontein GROHE

Fontein

Een toiletruimte is niet compleet zonder een fontein. Onze sanitair series bevatten diverse modellen. Voor welk fontein ga jij?

Bekijk sanitair series
Fonteinkraan GROHE

Fonteinkraan

Een fonteinkraan is een lage kraan die alleen koud water geeft. Je vindt ze binnen ons wastafelkranen assortiment.

Bekijk wastafelkraan series
Accesoires GROHE

Accessoires

Maak je toiletruimte af met accessoires. Ze zijn er zelfs in hippe kleuren, passend bij de gekleurde bedieningspanelen.

Bekijk accesoires
Accesoires GROHE

Toiletset

Met een toiletset heb je alles wat je nodig hebt voor de installatie van een toilet: een wc pot, bijpassend inbouwreservoir, zitting en bedieningspaneel.

Bekijk de complete toiletset

Hoe ziet jouw ideale toilet eruit?

Laat je inspireren door onze toiletoplossingen

Toilet-assortiment

Toilet-assortiment

Bekijk alle producten die je nodig hebt om de wc van jouw dromen te ontwerpen! Maak gebruik van de handige filters en vind zo jouw ideale product!

Bekijk toilet assortiment
toilet brochure

Toilet-brochure

Blader door onze brochure en laat je inspireren door het brede aanbod aan GROHE-toiletoplossingen. Geniet van de keuzevrijheid en creëer een unieke sfeer in jouw toilet.

Blader door de Toilet-brochure

Verminder je waterverbruik in het toilet

Douche wc

Waterbesparend toilet

Wist je dat de wc een heel groot aandeel heeft in het dagelijkse waterverbruik? Ongeveer 30% van het totale waterverbruik wordt door het toilet veroorzaakt. Met een waterbesparend toilet kun je jouw waterverbruik drastisch verminderen.

Waterbesparend toilet
Waterbesparing toilet

Tips om water te besparen

Naast het plaatsen van een waterbesparend toilet zijn er nog meer manieren om jouw waterverbruik in het toilet te verminderen. Wij geven je enkele tips die jou helpen om het waterverbruik in het toilet omlaag brengen.

Lees de tips

Ook interessant voor jou

Hopelijk ben je enthousiast geworden over ons toilet-aanbod. Voor welk GROHE product je ook gaat, comfort is gegarandeerd!

Kleur in je badkamer

ONTDEK MEER

Ontdek meer over GROHE X