MAAK EEN STATEMENT EN CREËER EEN LUXUEUZE SFEER MET GOUD

GOUDEN KRANEN VOOR JE BADKAMER OF KEUKEN

Maak je nieuwe badkamer of keuken helemaal af met Cool Sunrise goudkleurige kranen, douches, bedieningspanelen voor het toilet, keukenspoelbakken, badkamer-, toilet- en keukenaccessoires. Cool Sunrise geeft een klassieke touch aan je woning en zorgt voor een elegante, verfijnde uitstraling. Of je nu op zoek bent naar producten voor je badkamer of keuken we hebben een volledig assortiment producten beschikbaar in deze prachtige gouden kleurafwerking. De goudkleurige items geven extra glans aan je woning en staan heel mooi in combinatie met diverse kleuren. De gouden kranen zijn er in zowel een matte als glanzende afwerking. De glanzende GROHE Cool Sunrise kranen zorgen voor een verfijnde uitstraling, en de GROHE Brushed Cool Sunrise kranen zorgen voor een moderne vintage look in je badkamer of keuken.

Cool sunrise kraan GROHE Colors

Creëer contrast met gouden kranen

Cool Sunrise goudkleurige kranen, douches, accessoires en spoelbakken staan het mooist in een ruimte door ze te laten contrasteren met donkere, lichte of witte interieurs. In een volledig donker interieur zal het contrast het meest opvallen. Je kunt bijvoorbeeld in je badkamer kiezen voor donkere stenen tegels. Als je een iets subtieler contrast wilt, kies je voor zwartgrijze tegels in een gelijkmatig patroon. Je kunt op deze luxe, donkerkleurige basis voortborduren en het contrasterende effect versterken met glanzende zwartkleurige accessoires, donkergekleurde badhanddoeken en badmeubels. GROHE Cool Sunrise gouden kranen maken de ruimte helemaal af. Kijk verder op deze pagina voor enkele inspiratievoorbeelden.

Cool sunrise kranen zwart interieur

Combineer gouden kranen met badkameritems en accessoires

Het is mooi als alle meubels of accessoires die in de ruimte staan, op elkaar afgestemd zijn. Kies bijvoorbeeld voor een zwartkleurig zeeppompje naast een goudkleurige wastafelkraan voor een contrasterend effect. Of wat dacht je van zwarte badhanddoeken die elegant aan een handdoekring bij de wastafel hangen? Ze trekken niet de aandacht maar gaan subtiel op in de luxueuze omgeving van de badkamer. Een donkergekleurd badmatje maakt het helemaal af en de zachte gloed van GROHE Cool Sunrise complementeert de luxe uitstraling.

Verlichting, cool sunrise kranen en zwart marmer

De verlichting in je badkamer

Verlichting is natuurlijk functioneel maar kan een ruimte ook verfraaien. Van basisverlichting tot natuurlijke en decoratieve verlichting, er zijn veel manieren om de ruimtes in je huis te verlichten en tegelijkertijd persoonlijk en uniek te maken. Met jaloezieën of andere raambekleding kun je natuurlijk daglicht gebruiken om subtiele schaduweffecten te creëren. Bij decoratieve verlichting kun je kiezen voor donker glas zodat de verlichting perfect aansluit op de uitstraling van je badkamer. Zo kun je meer karakter aan de ruimte toevoegen zonder de aandacht weg te trekken van de gouden kranen en andere goudkleurige items.

Ben je benieuwd hoe de kleur goud in verschillende badkamerstijlen staat? We laten je graag zien dat naast een gewaagde roze badkamer goud ook goed tot zijn recht komt in een industriële zwarte badkamer, in een Perzische blauwe badkamer, in een minimalistische badkamer en in een urban jungle badkamer. Dit zijn slechts een paar inspiratievoorbeelden, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteraard zijn we ook benieuwd met wat voor badkamerstijl jij goud wilt combineren. Laat ons dit weten via Instragram met @grohenl en #showyourgrohe

LAAT JE INSPIREREN!

cool sunrise kraan witte aanrecht

PVD-AFWERKING OP COOL SUNRISE GOUDKLEURIGE KRANEN

Dankzij de PVD-afwerking is het oppervlak van onze producten van topkwaliteit. PVD (physical vapour deposition), ook wel thin-film coating genoemd, is een proces waarbij het materiaal wordt verdampt en vervolgens op het oppervlak van het product wordt afgezet, waardoor een buitengewoon dunne coating van zuivere metalen, metaallegeringen en keramiek ontstaat. Dit verbetert zowel het uiterlijk van het product als de duurzaamheid. Wij garanderen dat bij onze PVD-technologie geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt.

Bekijk de video

Waar zijn de gouden kranen te koop?

Wil je de gouden kranen graag eerst bekijken? Op onze website vind je zowel showrooms als verkooppunten. Met onze gebruiksvriendelijke interface kun je zoeken op locatie en krijg je een overzicht van de resultaten op de weergegeven kaart. Heb je al een idee wat je zoekt? Op onze website kun je ook filters toepassen om naar specifieke producten in verschillende uitvoeringen te zoeken. Check onze website en geef je badkamer een elegante afwerking met GROHE Cool Sunrise.