Garantie & Service

Kwaliteit speelt bij GROHE een overheersende rol. Wij maken die kwaliteit voor u tastbaar door voor elk product dat wij maken en elke dienst die wij leveren onze kwaliteitsuitgangspunten te hanteren.

GROHE fabrieksgarantie 2 jaar plus

De ontwerpen van GROHE producten zijn vooruitstrevend en innovatief, waarbij de kwaliteit altijd wordt gegarandeerd. Bij de aanschaf van GROHE producten betekent dit dat je investering een combinatie is van kwaliteit, technologie, design en duurzame productie.

GROHE verleent garantie aan eindgebruikers in overeenstemming met de bepalingen en voorwaarden die hieronder worden uiteengezet. Voor alle producten onder het merk GROHE, die zijn gelabeld als “GROHE fabrieksgarantie 2 jaar plus” en die aan de eindklant zijn geleverd geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar plus 1 jaar extra garantie indien je het product registreert op onze website.

Garantievoorwaarden 2+1 jaar
Artikelen met 2 jaar garantie

5 jaar GROHE fabrieksgarantie

5 jaar GROHE fabrieksgarantie

Hoogwaardige materialen, de nieuwste productiemethoden in combinatie met toonaangevende technologieën garanderen betrouwbare prestaties voor vele jaren. Dit wordt weerspiegeld in onze 5 jaar fabrieksgarantie.

Wij maken onze belofte waar dat je topprestaties van ons mag verwachten. In het onwaarschijnlijke geval van een reparatie of vervanging staat een gespecialiseerde installateur voor jou klaar.

Geniet van unieke comfort en uitstekende functionaliteiten. Je hebt ons woord dat je kan vertrouwen op GROHE producten. Gegarandeerd.

Garantievoorwaarden 5 jaar
10 jaar fabrieksgarantie

Uitgebreide GROHE Professional fabrieksgarantie

Profiteer van onze uitgebreide GROHE PROFESSIONAL fabrieksgarantie voor een periode van tien jaar vanaf de datum van aankoop van het GROHE product in overeenstemming met de bepalingen en voorwaarden die hieronder worden uiteengezet.

Voorwaarde voor indiening van deze garantie is de originele factuur met daarop de aankoopdatum, aangeschafte producten en de naam, adres, plaats van de verkoper.

Garantievoorwaarden 10 jaar
Artikelen met 10 jaar garantie

Garantie & Tarieven

Voor onze dienstverlening hanteren wij de regels, zoals die gelden conform onze garantievoorwaarden. Dit betekent dat als het een productfout betreft en een servicemonteur wordt ingezet, er al dan niet, volgens deze voorwaarden kosten in rekening worden gebracht. Als het geen productfout betreft, worden de kosten van het bezoek, de arbeid en eventuele materialen aan de opdrachtgever doorberekend. De tarieven daarvoor zijn:

Voorrijden: € 80,00 incl. BTW

Arbeid : € 92,00 incl. BTW per uur. (te berekenen per 15 minuten)

GROHE Garantievoorwaarden