Garantie & Tarieven

Voor onze dienstverlening hanteren wij de regels, zoals die gelden conform onze garantievoorwaarden. Dit betekent dat als het een productfout betreft en een servicemonteur wordt ingezet, er al dan niet, volgens deze voorwaarden kosten in rekening worden gebracht.

Met ingang van 1 januari 2017 zijn de voorwaarden qua voorrijkosten aangepast.
Voor producten die na 01-01-2016 zijn aangeschaft, worden er na het verstrijken van het tweede jaar voorrijkosten in rekening gebracht.
Voor producten die vóór 01-01-2016 zijn aangeschaft gelden de “oude voorwaarden” en worden er na het verstrijken van het eerste jaar voorrijkosten in rekening gebracht.
Als het geen productfout betreft, worden de kosten van het bezoek, de arbeid en eventuele materialen aan de opdrachtgever doorberekend. De tarieven daarvoor zijn:

Voorrijden: € 80,00 incl. BTW
Arbeid : € 92,00 incl. BTW per uur. (te berekenen per 15 minuten)

Download garantievoorwaarden

GROHE 2 jaar fabrieksgarantie

GROHE fabrieksgarantie 2 jaar plus

De ontwerpen van GROHE producten zijn vooruitstrevend en innovatief, waarbij de kwaliteit altijd wordt gegarandeerd. Bij de aanschaf van GROHE producten betekent dit dat je investering een combinatie is van kwaliteit, technologie, design en duurzame productie.

GROHE verleent garantie aan eindgebruikers in overeenstemming met de bepalingen en voorwaarden die hieronder worden uiteengezet. Voor alle producten onder het merk GROHE, die zijn gelabeld als “GROHE fabrieksgarantie 2 jaar plus” en die aan de eindklant zijn geleverd geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar plus 1 jaar extra garantie indien je het product registreert op onze website.

Garantievoorwaarden 2+1 jaar
Artikelen met 2 jaar garantie

GROHE 5 jaar fabrieksgarantie

5 jaar GROHE fabrieksgarantie

Hoogwaardige materialen, de nieuwste productiemethoden in combinatie met toonaangevende technologieën garanderen betrouwbare prestaties voor vele jaren. Dit wordt weerspiegeld in onze 5 jaar fabrieksgarantie.

Wij maken onze belofte waar dat je topprestaties van ons mag verwachten. In het onwaarschijnlijke geval van een reparatie of vervanging staat een gespecialiseerde installateur voor jou klaar.

Geniet van unieke comfort en uitstekende functionaliteiten. Je hebt ons woord dat je kan vertrouwen op GROHE producten. Gegarandeerd.

Garantievoorwaarden 5 jaar
GROHE 10 jaar fabrieksgarantie

Uitgebreide GROHE fabrieksgarantie

Profiteer van onze uitgebreide GROHE fabrieksgarantie voor een periode van tien jaar vanaf de datum van aankoop van het GROHE product in overeenstemming met de bepalingen en voorwaarden die hieronder worden uiteengezet.

Voorwaarde voor indiening van deze garantie is de originele factuur met daarop de aankoopdatum, aangeschafte producten en de naam, adres, plaats van de verkoper.

Garantievoorwaarden 10 jaar
Artikelen met 10 jaar garantie