Selecteer jouw perfecte douchebak

Een modern ontwerp voor alle montagemogelijkheden

Voltooi jouw Essence badkamer met een GROHE douchebak in acryl. Deze eigentijdse douchebakken passen uitstekend bij de GROHE keramiekseries om zo moeiteloos een geheel te kunnen creëren. Met hun combinatie van elegante moderne vormen en duurzame functionaliteit, zijn deze douchebakken verkrijgbaar in diverse maten en vormen voor elke badkamer, van compact tot extra groot. Met hun lage instap - ontworpen met een hoogte van slechts 3 cm - is de toegankelijkheid voor alle gezinsleden gegarandeerd. Het acryl oppervlak voelt niet alleen warm aan, maar is daarnaast ook niet-poreus, krasvast en hygiënisch, waarbij een 5-jarige garantie jou volledige gemoedsrust zal geven.

GROHE Douchebakken brochure

Productvarianten

Vind jouw Perfect Match met een van onze sanitair series

Een consistente stijl en ergonomisch gebruik zijn essentieel om van jouw badkamer een plek van echte ontspanning te maken. Dankzij perfect match hebben we vier gecoördineerde collecties voor een complete badkamer.

Bau Ceramic

Bau Ceramic

Collectie bekijken
Euro Ceramic

Euro Ceramic

Collectie bekijken
New Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta Cosmopolitan

Collectie bekijken

Cube Ceramic

Een duidelijk stijlstatement

Ontdek Cube Ceramic

Essence Ceramic

Schoonheid in de puurste vorm

Ontdek Essence

Euro Ceramic

Afgestemd op mijn leefwijze

Ontdek Euro Ceramic

Bau Ceramic

Veelzijdigheid voor een modern leven

Ontdek Bau Ceramic
Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie