<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
stijlvolle, acryl douchebak

Douchebakken voor elke smaak

Bij het ontwerp en de inrichting van jouw droombadkamer is er veel om rekening mee te houden. Terwijl doucheaccessoires zoals de douchekop, -thermostaat en -cabine vaak de show stelen, is het belangrijk om ook een douchebak in gedachten te houden. Hoewel deze laag bij de grond staat en vaak niet opvalt, kan de juiste douchebak je douche naar een hoger comfortniveau tillen. De douchebakken van GROHE zijn niet alleen mooi vormgegeven, ze helpen ook om je douche nog ontspannender, comfortabeler, en veiliger te maken voor jou en je gezin.

moderne badkamer met krasvaste, acryl douchebak

Een hoogwaardige afwerking met acryl

Het extra duurzame acrylmateriaal dat voor de GROHE douchebakken wordt gebruikt, ziet er niet alleen clean en modern uit - het heeft ook zijn nut. De niet-poreuze kwaliteit van het materiaal verhindert dat vuil zich vasthecht, waardoor het gemakkelijk kan worden weggespoeld, wat helpt om een hygiënischere doucheomgeving te behouden. Met een GROHE douchebak bespaar je veel tijd en moeite om deze te reinigen en te doen glanzen na ieder gebruik.

Omdat veiligheid voor ons van het grootste belang is, gebruiken we antislipmaterialen om ongelukken te helpen voorkomen en ervoor te zorgen dat jij van een zo comfortabel mogelijke douche-ervaring kunt genieten. Door hun vlakke oppervlakken en een diepte van slechts 3 cm zijn onze douchebakken veilig en gemakkelijk toegankelijk, zodat elk gezinslid - jong en oud - een ontspannende douche kan nemen. Bovendien voelt het oppervlak van de douchebak warm aan, wat betekent dat je geen koude voeten meer hoeft te hebben als je in de cabine stapt.

Acryl is ook zeer krasvast, waardoor je douchebak bestand is tegen slijtage en er langer onberispelijk blijft uitzien. En in het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets misgaat, kun je er zeker van zijn dat elke GROHE douchebak een garantie van 5 jaar heeft.

Wanneer je eenmaal de voor jou perfecte douchebak hebt gekozen, is het moeilijkste deel voorbij - de montage van de douchebak is eenvoudig. GROHE beseft het belang van comfort, daarom zorgen wij ervoor dat al onze producten licht en eenvoudig te monteren zijn, zodat je er zo snel mogelijk van kunt genieten.

vierkante, elegante, acryl douchebak

De acryl douchebak collectie: voor iedereen een goede optie

Of je douchecabine nu groot of klein, rechthoekig of vierkant is, bij GROHE vind je zeker de perfecte douchebak. Onze acryl douchebakken zijn ontworpen met precisie en elegantie. Ze zijn er in verschillende aangepaste vormen en maten voor elke badkamer, van compact wanneer er ruimte bespaard moet worden tot grote modellen voor extravagantere ontwerpen met meer speelruimte.

GROHE acryl douchebakken passen in vierkante of rechthoekige doucheruimtes: de afmetingen van de vierkante modellen variëren van 80 x 80 cm tot 100 x 100 cm en die van de rechthoekige modellen van 80 x 100 cm tot 90 x 140 cm. Alle modellen hebben een diepte van 3,2 cm om voor iedereen het in- en uitstappen te vergemakkelijken.

moderne, strakke douchebak

Modern design dat perfect bij jouw badkamer past

Het minimalistische en strakke design van GROHE's douchebakken laat je veel ruimte om te spelen met andere badkameraccessoires en -meubels bij het ontwerpen van je perfecte badkamer. De acryl douchebakken van GROHE zijn ontworpen als aanvulling op de wastafels, toiletten uit de GROHE Ceramic serie. Elk product in deze collectie is specifiek ontworpen als een PerfectMatch binnen deze serie, zo bereik je moeiteloos een samenhangend ontwerpschema, en combineer je de douchebak naadloos met andere GROHE badkameraccessoires.

Een korte samenvatting van de voordelen van een GROHE douchebak:

  • De douchebakken zijn gemaakt uit acryl, wat zorgt voor een betere hygiëne, minder krassen, een langere levensduur en een aangenamer warm gevoel
  • Elke douchebak wordt geleverd met 5 jaar garantie voor extra zekerheid
  • De douchebakken zijn licht van gewicht en gemakkelijk te monteren
  • Door de diepte van 3 cm is de douchebak gemakkelijk in en uit te stappen
  • De bakken zijn er in een grote waaier van vormen voor elke badkamergrootte
  • De douchebakken sluiten mooi aan bij de GROHE Ceramic serie
moderne badkamer met luxe douchebak

GROHE universal afvoergarnituur voor je acryl douchebak

Douche afvoergarnituren vormen een belangrijk onderdeel van je badkamerinrichting: ze zijn aangesloten op leidingen en zorgen ervoor dat het water goed wordt afgevoerd zodat er nergens water overstroomt, wat je pas gerenoveerde badkamer kan beschadigen.

GROHE douchebakken zijn compatibel met alle standaard afvoergarnituren, maar voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur raden wij je aan om te kiezen voor een van GROHE's speciale afvoergarnituursets. De afvoersets zijn verkrijgbaar in verticale of horizontale modellen en zijn voorzien van GROHE StarLight chroom. Met GROHE kun je altijd rekenen op de hoogste kwaliteit: onze afvoergarnituurstets voldoen aan de DIN EN 274-norm, die de eisen voor afvoergarnituren voor sanitaire apparaten vastlegt.

Acryl douchebak 800 x 1000
39306000
€ 328,00 Adviesprijs incl. btw
Acryl douchebak 800 x 800
39302000
€ 284,00 Adviesprijs incl. btw
Acryl douchebak 900 x 900
39301000
€ 297,00 Adviesprijs incl. btw
Acryl douchebak 1000 x 1000
39300000
€ 402,00 Adviesprijs incl. btw

Ook interessant:

Cube Ceramic sanitair

Ontdek Cube Ceramic

Essence Ceramic sanitair

Ontdek Essence

Euro Ceramic sanitair

Ontdek Euro Ceramic

Bau Ceramic sanitair

Ontdek Bau Ceramic

Badkamerbrochure