GROHE SELFSERVICE
Instructievideo’s

Het kan voorkomen dat jouw GROHE product onderhoud nodig heeft. Of dat je bepaalde instellingen aan je product wilt wijzigen, zoals het draaibereik of de maximale temperatuur van je kraan. Dit kan een GROHE servicemonteur voor je doen, maar het is wel zo handig als je dit zelf kan. Onze instructievideo's helpen je daarbij.

Kraan

In sommige gevallen is het handig om de instellingen van je kraan te wijzigen. Bijvoorbeeld om je waterverbruik te verminderen, of de maximale temperatuur te veranderen. Of je wil het zwenkbereik van je kraan instellen. En soms is vervanging van een onderdeel nodig, bijvoorbeeld als de kraan lekt. Bekijk dan onderstaande video's en volg de stapsgewijze instructies.

Douche

Als je last hebt van een lekkende thermostaatkraan of een thermostaatkraan die niet goed afsluit, kan je de aquadimmer vervangen. Een ander probleem dat wel eens voorkomt is dat de temperatuur van het water niet meer nauwkeurig te regelen is. In dat geval dien je het thermo-element te vervangen. Bekijk onderstaande video's en volg de stapsgewijze instructies.

Toilet

Als het toilet blijft doorlopen nadat je hebt doorgespoeld dient de vlotterkraan en bodemklep vervangen te worden. Bekijk de video voor de stapsgewijze instructies.

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie