GROHE SELFSERVICE
Instructievideo’s

Het kan voorkomen dat jouw GROHE product onderhoud nodig heeft. Of dat je bepaalde instellingen aan je product wilt wijzigen, zoals het draaibereik of de maximale temperatuur van je kraan. Dit kan een GROHE servicemonteur voor je doen, maar het is wel zo handig als je dit zelf kan. Onze instructievideo's helpen je daarbij.

Douche

Als je last hebt van een lekkende thermostaatkraan of een thermostaatkraan die niet goed afsluit, kan je de aquadimmer vervangen. Een ander probleem dat wel eens voorkomt is dat de temperatuur van het water niet meer nauwkeurig te regelen is. In dat geval dien je het thermo-element te vervangen. Bekijk onderstaande video's en volg de stapsgewijze instructies.

Kraan

In sommige gevallen is het handig om de instellingen van je kraan te wijzigen. Bijvoorbeeld om je waterverbruik te verminderen, of de maximale temperatuur te veranderen. Of je wil het zwenkbereik van je kraan instellen. En soms is vervanging van een onderdeel nodig, bijvoorbeeld als de kraan lekt. Bekijk dan onderstaande video's en volg de stapsgewijze instructies.

Toilet / urinoir

Als het toilet blijft doorlopen nadat je hebt doorgespoeld dienen de vlotterkraan en bodemklep vervangen te worden. Bekijk de video voor de stapsgewijze instructies. Indien je beschikt over een infrarood urinoir en je een voorkeuzeprogramma wilt doorlopen, de schoonmaakmodus wilt activeren of de batterijcapacciteit uit wilt lezen, bekijk dan de video voor instructies.