GROHE sanitair

Sanitair assortiment

Naast badkamer- en keukenkranen biedt GROHE ook een assortiment aan sanitair zoals een wc, wastafel, bad, douchebak, fontein en bidet. Omdat onze keramiekproducten worden geleverd in aanbevolen combinaties die perfect passen bij onze kranen, douches en sanitaire systemen, vullen ze elkaar aan qua design en qua technologie. Bij GROHE streven we ernaar om je tijd in de badkamer zo comfortabel mogelijk te maken, zonder beperkingen. Wat je levensstijl of smaak ook is, je vindt zeker de perfecte combinatie van producten in de vier keramieken lijnen en de serie universele douchebakken van GROHE. Elke lijn heeft zijn eigen onderscheidende kwaliteiten en zorgt voor een zichtbaar samenhangende badkamer.

Sanitair uitkiezen

Een badkamer is geen badkamer zonder sanitair. Wij helpen je graag aan keramiek dat perfect aansluit bij de kranen.

Wasbak
Voor elke badkamer is een perfecte GROHE wasbak te vinden. We bieden ze in diverse stijlen, van modern tot klassiek. Of je nu voor een reguliere wastafel gaat, een opzetwastafel of een wastafel die geschikt is om te combineren met een wastafelmeubel. GROHE heeft het. Je vindt gegarandeerd jouw stijl!

Toiletpot
Maak een keuze uit de vele stijlvolle toiletpotten. Ga voor uitgesproken vierkante vormen met het keramiek van de Cube-serie. Kies voor een elegante wc-pot uit de Essence-serie. Het Bau-sanitair is veelzijdig en past in ieder toilet en iedere badkamer. En het onderscheidende design van de Euro serie is geschikt voor iedere moderne wc of badkamer.

Douchebak
Een douchebak zorgt ervoor dat het douchewater wordt weggevoerd in het riool. De douchebakken van GROHE hebben een lage instap van slechts 3 cm. Zo is de toegankelijkheid voor alle gezinsleden gegarandeerd. Het acryl oppervlak is niet-poreus, krasvast, hygiënisch en voelt warm aan.

Badkuip
Wil je een vrijstaand bad of plaats je hem tegen de muur? Met de vier keramiekcollecties van GROHE vind je altijd het juiste ligbad. Maak een statement met de Cube Ceramic Collection. Creëer een thuisspa met de Essence-serie. De zachte en ronde vormen van de Bau-collectie zijn veelzijdig en flexibel. En de Euro Ceramic Collection maakt je badkamer tot een functionele en prettige omgeving door haar opvallende vormen en diverse afmetingen.

Fontein
In de wc is het belangrijk om een kleine wasbak met wastafelkraantje te hebben om hygiëne en gezondheid te waarborgen. Voor iedere stijl toilet is een fontein en fonteinkraan te vinden.

Bidet
GROHE bidets zijn er in diverse stijlen. Onze series beschikken altijd over een toiletpot en een bidet waardoor ze qua stijl mooi op elkaar aansluiten.