toilet van GROHE

Wc-pot

Het vinden van het juiste toilet voor in je huis kan een opgave zijn. Wil je een hangend toilet of een staand toilet? Welke vorm vind je mooi voor je wc-pot? En welk bedieningspaneel heeft dan je voorkeur? Een GROHE wc-pot voor in je toiletruimte of badkamer is een ware aanvulling voor in je huis. De WC’s van GROHE zijn onder andere ergonomisch, randloos en ze hebben een mooi design. De eigenschappen en voordelen van een GROHE wc-pot hebben we op een rijtje gezet, zodat de keuze voor de aanschaf van een nieuw toilet voor jou een stuk makkelijker wordt.

Ontdek het uitgebreide aanbod aan GROHE toiletpotten

Het toilet is een essentieel onderdeel van de dagelijkse routine. Je wil comfort en gemak ervaren tijdens het toiletbezoek, en ook hygiëne is van groot belang. Als je een nieuwe wc wilt kopen, sta je voor meerdere keuzes: Komt het toilet in een aparte ruimte of in de badkamer? Ga je voor klassiek of modern? Voor basic of uitgebreide luxe? In ons ruime assortiment vind jij de juiste wc-pot voor jouw ideale toiletruimte.

Uiteenlopende wc-potten in verschillende stijlen

Ontdek de eindeloze combinaties van het GROHE sanitair en maak een keuze uit onze mooie toiletpotten. Kies bijvoorbeeld voor een elegante, staande toiletpot uit de GROHE Essence collectie. Deze serie is ontworpen met handige functies die het leven gemakkelijker maken. Hygiëne en eenvoudig onderhoud zijn in het ontwerp verankerd dankzij de randloze technologie van de wc pot.

Of ga voor de uitgesproken vierkante vormen van de zwevende toiletpotten uit de GROHE Cube Ceramic serie. De wc potten zijn geïnspireerd op de kubistische geometrie en passen perfect in een strakke, minimalistische badkamer of toiletruimte.

Is je badkamer of toiletruimte niet zo groot? De GROHE Bau Ceramic collectie biedt je volop keuze qua grootte en montagestijlen, van hangende tot staande toiletpotten. Het Bau Ceramic sanitair is veelzijdig en past door de eenvoudige, eigentijdse stijl in ieder toilet en iedere badkamer.

Ook de GROHE Euro Ceramic collectie is beschikbaar in verschillende afmetingen waardoor het ontwerpen van een praktisch, comfortabel toilet eenvoudiger is dan ooit. En het onderscheidende design van deze serie is geschikt voor iedere moderne wc of badkamer. Nog beter; de kenmerkende stijl van Euro Ceramic is beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs.

Verschillende typen wc-potten

Hangend toilet GROHE

Hangend toilet

Een hangend toilet is tegenwoordig te vinden in veel badkamers. De hoogte van een zwevend toilet kan je vooraf aanpassen naar je eigen voorkeur voordat het geïnstalleerd wordt. Het inbouwreservoir bij een hangend toilet, is netjes weggewerkt in de wand. Hierdoor zie je het reservoir niet, maar is alleen het bedieningspaneel zichtbaar.

De bedieningspanelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Je vindt altijd een bedieningspaneel die bij je toilet en badkamer past. Doordat je alleen het bedieningspaneel ziet en het reservoir weggewerkt is, krijgt de badkamer een ruimere en modernere uitstraling. Een hangend toilet is dus een aanvulling op jouw droombadkamer.

Staand toilet GROHE

Staand toilet

Bij een staand toilet is het reservoir wel zichtbaar, want de wc-pot staat op de grond aan de afvoer bevestigd. Het is de perfecte oplossing voor je badkamer of toiletruimte wanneer de afvoer van de WC in de grond verwerkt is. Afvoeren zitten vaak bij oudere huizen in de grond verwerkt, waardoor een staand toilet een goede en passende keuze is. Daarnaast is het bedieningspaneel van het toilet in het reservoir verwerkt.

Staande toiletten zijn beschikbaar in verschillende modellen, dus kun je gemakkelijk jouw stijlvolle droombadkamer realiseren, zonder dat je op functionaliteit en stijl hoeft in te leveren.

De voordelen van een GROHE wc-pot

Softclose toiletpot
  • Het Softclose systeem zorgt ervoor dat de toiletbril niet hard op het toilet klapt, maar zacht afsluit. De series Bau, Euro, Cube en Essence bevatten het Softclose systeem.
  • Triple vortex is een spoelsysteem met drie wateruitlaten, die ervoor zorgt dat een stille maar krachtige reiniging de binnenkant van de hele toiletpot bedekt en schoonmaakt. Tijdens het reinigen spat het water niet. Dit is van toepassing op de toiletten Euro en Cube design.
  • Een GROHE WC is Rimless (randloos). Dit betekent dat er geen randen in de toiletpot zitten die ervoor zorgen dat water kan ontsnappen. Hierdoor hebben bacteriën geen kans zich te vestigen en te groeien. De WC's Bau, Euro, Cube en Essence zijn allemaal randloos.
  • Een GROHE toilet heeft Pureguard. Pureguard is een anti-bacteriële coating om groei van bacteriën tegen te gaan in en rond de toiletpot. De toiletseries Euro, Cube en Essence beschikken over dit systeem.
  • De Quick release seat maakt het eenvoudig om het toilet te reinigen. De WC bevat een scharnier, waardoor je gemakkelijk de toiletbril kan verwijderen. Op de toiletseries Bau, Euro, Cube en Essence zijn de toiletzittingen gemakkelijk te verwijderen door de Quick release seat.