toilet van GROHE

Wc-pot

Het vinden van het juiste toilet voor in je huis kan een opgave zijn. Wil je een hangend toilet of een staand toilet? Welke vorm vind je mooi voor je wc-pot? En welk bedieningspaneel heeft dan je voorkeur? Een GROHE wc-pot voor in je toiletruimte of badkamer is een ware aanvulling voor in je huis. De WC’s van GROHE zijn onder andere ergonomisch, randloos en ze hebben een mooi design. De eigenschappen en voordelen van een GROHE wc-pot hebben we op een rijtje gezet, zodat de keuze voor de aanschaf van een nieuw toilet voor jou een stuk makkelijker wordt.

Verschillende typen wc-potten

Hangend toilet GROHE

Hangend toilet

Een hangend toilet is tegenwoordig te vinden in veel badkamers. De hoogte van een zwevend toilet kan je vooraf aanpassen naar je eigen voorkeur voordat het geïnstalleerd wordt. Het inbouwreservoir bij een hangend toilet, is netjes weggewerkt in de wand. Hierdoor zie je het reservoir niet, maar is alleen het bedieningspaneel zichtbaar.

De bedieningspanelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Je vindt altijd een bedieningspaneel die bij je toilet en badkamer past. Doordat je alleen het bedieningspaneel ziet en het reservoir weggewerkt is, krijgt de badkamer een ruimere en modernere uitstraling. Een hangend toilet is dus een aanvulling op jouw droombadkamer.

Staand toilet GROHE

Staand toilet

Bij een staand toilet is het reservoir wel zichtbaar, want de wc-pot staat op de grond aan de afvoer bevestigd. Het is de perfecte oplossing voor je badkamer of toiletruimte wanneer de afvoer van de WC in de grond verwerkt is. Afvoeren zitten vaak bij oudere huizen in de grond verwerkt, waardoor een staand toilet een goede en passende keuze is. Daarnaast is het bedieningspaneel van het toilet in het reservoir verwerkt.

Staande toiletten zijn beschikbaar in verschillende modellen, dus kun je gemakkelijk jouw stijlvolle droombadkamer realiseren, zonder dat je op functionaliteit en stijl hoeft in te leveren.

De voordelen van een GROHE wc-pot

Softclose toiletpot
  • Het Softclose systeem zorgt ervoor dat de toiletbril niet hard op het toilet klapt, maar zacht afsluit. De series Bau, Euro, Cube en Essence bevatten het Softclose systeem.
  • Triple vortex is een spoelsysteem met drie wateruitlaten, die ervoor zorgt dat een stille maar krachtige reiniging de binnenkant van de hele toiletpot bedekt en schoonmaakt. Tijdens het reinigen spat het water niet. Dit is van toepassing op de toiletten Euro en Cube design.
  • Een GROHE WC is Rimless (randloos). Dit betekent dat er geen randen in de toiletpot zitten die ervoor zorgen dat water kan ontsnappen. Hierdoor hebben bacteriën geen kans zich te vestigen en te groeien. De WC's Bau, Euro, Cube en Essence zijn allemaal randloos.
  • Een GROHE toilet heeft Pureguard. Pureguard is een anti-bacteriële coating om groei van bacteriën tegen te gaan in en rond de toiletpot. De toiletseries Euro, Cube en Essence beschikken over dit systeem.
  • DeQuick release seat maakt het eenvoudig om het toilet te reinigen. De WC bevat een scharnier, waardoor je gemakkelijk de toiletbril kan verwijderen. Op de toiletseries Bau, Euro, Cube en Essence zijn de toiletzittingen gemakkelijk te verwijderen door de Quick release seat.