Complete badkamer van GROHE met kraan en wastafelmengkraan in kleurlete badkamer van GROHE met kraan en wastafelkraan in kleur

GROHE BADKAMERKRANEN

Badkamerkranen

GROHE badkamerkranen combineren prijswinnend design met de beste materialen en de nieuwste, toonaangevende technologie. Elke serie biedt een ruime keuze aan kranen die passen bij de nieuwste badkamerkeramiek en jouw persoonlijke voorkeuren.

Een GROHE Thermosstaatkraan voor uw douche of bad

Thermostaatkraan series

Bij het ontwerp van de GROHE thermostaatkranen hadden we de meest gevoelige thermometer ter wereld in het achterhoofd: je huid. De revolutionaire thermostaatkranen uit de Grohtherm series zorgen ervoor dat het warme en koude water gemengd worden op exact die temperatuur die jij wenst.

Series thermostaatkranen
Een GROHE regendouche voor in uw inloopdouche en badkamer

GROHE douche collectie

Ervaar elke keer weer de perfecte douche met een GROHE douche. En of je nu een handdouche gebruikt of onder een een van onze douchesystemen staat, dankzij de GROHE DreamSpray® technology wordt het water perfect verdeeld over alle sproeigaatjes.

Douche series
Na ontwerpen badkamer is de badkamer volledig met GROHE kranen ingericht

Douche WC, bedieningsplaten en sanitairsystemen

Onze sanitaire installatiesystemen, weggewerkte waterreservoires en bedieningsplaten staan volledig in dienst van onze luxe wandgemonteerde toiletten. Uiteraard voorzien van de GROHE WaterSaving technology, waarmee je met elke spoelbeurt moeiteloos water bespaart.

Bedieningsplaten & Sanitaire systemen

ONTDEK MEER

Ontdek GROHE SPA nu op GROHE X