Badhanddoek en badkuip GROHE

Bad

Een bad is een luxe toevoeging aan je badkamer. Je kan er heerlijk in ontspannen na een lange dag, maar het is ook erg praktisch met kleine kinderen. Doordat het bad een groot object is in de badkamer trekt het veel aandacht. Het is daarom belangrijk dat hij mooi combineert met de rest van de ruimte om de rust te behouden. Denk ook na over de mogelijke manieren om je bad te vullen. Ga je voor een inbouwkraan, of een opbouwkraan? Ga je voor een mengkraan of een thermostaatkraan? Er is keuze genoeg en iedere optie heeft zowel voor- als nadelen. Wij informeren je graag over de diverse mogelijkheden.

Producten voor bij je bad

Badkuip grohe

Badkuip

In de GROHE Essence serie vind je prachtige baden. Ze combineren ook nog eens mooi met onze badkranen en overig sanitair.

Meer over GROHE baden
badkamerkraan

Badkraan

Wat voor soort badkraan je ook zoekt, GROHE heeft het. Laat je inspireren door de diverse mogelijkheden, kleuren en designs!

Bekijk badkranen
Thermostaatkraan

Thermostaatkraan

Een thermostatische badkraan heeft vele voordelen. Zeker als je veiligheid belangrijk vindt kies je voor een bad thermostaatkraan.

Bekijk bad thermostaatkranen

Hoe ziet jouw ideale bad eruit?

Bekijk ons complete aanbod

Badkamer zwart wit

Alle series op een rij

Op onze seriepagina krijg je een goede indruk van alle designs baden en badkranen. Ga je voor modern, gedurfd of tijdloos? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Bekijk bad series
Assortiment

Assortiment

Bekijk alle producten die je nodig hebt voor je bad. Van het bad zelf tot de badkraan. Maak gebruik van de handige filters en vind zo jouw ideale product.

Bekijk bad assortiment
Bad vul opties

Badvul-opties

Er zijn diverse mogelijkheden om je bad te vullen. Heb je de ruimte voor een vrijstaand bad, dan is een vrijstaande badkraan een prachtige eyecatcher. Maar in de meeste gevallen zal het bad tegen de wand geplaatst worden. Ook dan kan je van je badkraan een echte eyecatcher maken door voor kleur te gaan, of voor een inbouwkraan.

Staat veiligheid voor jou voorop? Kijk dan eens naar onze bad thermostaatkranen waarmee je makkelijk de gewenste watertemperatuur kan instellen.

Als je geen aparte douche hebt en in bad doucht, dan behoort zelfs een douchesysteem in bad tot de vele opties!

Bekijk alle badvul-opties

Ook interessant voor jou

Is je oog al gevallen op een mooi bad of mooie badkraan? Bij GROHE kun je je volledige badkamer inrichten in dezelfde stijl. Neem daarom ook een kijkje bij onze andere badkamerproducten!