GROHE X multimedia platform

GROHE X:
Een gepersonaliseerd en inspirerend platform

Of je nu een groothandel, architect, designer of installateur bent, GROHE X biedt content die relevant is voor jouw vakgebied. Van wereldwijde trends die de sanitaire markt beïnvloeden tot praktische installatievideo’s, je vindt het op GROHE X. Bezoekers van het GROHE X platform kunnen gemakkelijk online contact opnemen met GROHE-experts voor antwoord op hun vragen en ondersteuning. Via dit online platform bouwt GROHE aan een community waarin we elkaar kunnen inspireren, samen kunnen werken en ideeën uit kunnen wisselen. De content op het platform wordt constant vernieuwd en uitgebreid en bied je daarnaast mogelijkheid om aan te sluiten bij interessante keynotes en events. Laat je inspireren via GROHE X.

Nu naar GROHE X

GROHE verhalen

Het GROHE X platform staat vol met exclusieve content in de vorm van interviews en gesprekken met experts. Laat je inspireren door fascinerende verhalen over de nieuwste productinnovaties, technologieën, interessante samenwerkingen en onze bijzondere band met water.
Kortom, alle expertise en passie van GROHE op één platform.

Wow-of-the-week

Wow Of The Week geeft je precies dat WOW effect! Toekomstige trends, verbluffende projecten, buitengewone designs en persoonlijke verhalen. Ontdek het laatste nieuws en de laatste innovaties, voorgesteld door gekozen experts. En dat allemaal in de vorm van kwalitatief hoogwaardige video's. De content op het platform wordt continu vernieuwd en uitgebreid.

Grohe How to

GROHE X is uitgerust met een nieuw leer- en opleidingsformat. Het biedt installateurs een platform voor informatie en educatie over installatie van de nieuwste producten. De persoonlijke omgeving zorgt voor een platform met kwaliteitsvolle content, dat perfect is afgestemd op jouw behoeften en interesses. Zo blijf je ten alle tijden op de hoogte.

360° leefruimtes op GROHE X

360° leefruimtes

Een virtuele showroom is tegenwoordig een absolute must voor elke interieurdesigner. Het zorgt voor een totaalbeeld waardoor inzichtelijk wordt hoe de nieuwe ruimte er uit zal gaan zien. Het GROHE X platform geeft je daarom de mogelijkheid om de nieuwste productinnovaties en fascinerende ontwerpen in een 360 graden leefruimte te bekijken! Het inrichten van een keuken of badkamer is nog nooit zo makkelijk en visueel geweest.

Bovendien bieden de 360 graden leefruimtes ook de mogelijkheid om achter de muur te kijken en als het ware rond te lopen door de ruimte. Dit zorgt voor een unieke, virtuele beleving van de producten.

Bekijk de 360° leefruimtes

On demand events

Via GROHE X blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, afgestemd op jouw interesses. De on demand events geven je inzicht in de toekomst van GROHE, onze maatschappelijke betrokkenheid en interessante keynotes van GROHE leaders.

Wist je dat?

Weet jij waarom je water moet besparen? En dat het geluid van water je kan kalmeren? En dat het wetenschappelijk bewezen is dat biofilisch design binnenruimtes een veel positievere vibe geeft? Vind nuttige tips en kom meer te weten, terwijl je naar exclusieve opnames en video's kijkt.

Newsroom

Op de hoogte blijven van alle persberichten? De Newsroom is een verzameling van alle berichten omtrent het bedrijf GROHE, duurzaamheid en badkamer- en keukennieuws. Je vindt hier nieuws voor zowel vak- als consumentenpers.