GROHE X Summit 2023 – Caring for Water
7-9 Maart 2023

Gratis registeren

GROHE X:
Een gepersonaliseerd en inspirerend platform

Om de sociale, economische en milieuproblemen van vandaag aan te pakken, is het belangrijker dan ooit om kennis te delen en nieuwe ideeën aan te wakkeren. Daarom hebben we de GROHE X Summit 2023 geïnitieerd, die zal plaatsvinden op onze digitale experience hub GROHE X van 7-9 maart 2023. Onder het motto "Caring for Water" en geleid door de drie macrotrends verstedelijking, duurzaamheid en gezondheid en welzijn, zullen we samenwerken met verschillende experts in een verscheidenheid aan formats. Van inspirerende keynotes tot paneldiscussies en masterclasses. We verkennen de antwoorden die de sanitaire industrie moet vinden op de uitdagingen van onze tijd, de toekomst van duurzaam leven en de centrale rol die water in dit alles speelt.

Gratis registeren

GROHE verhalen

Het GROHE X platform staat vol met exclusieve content in de vorm van interviews en gesprekken met experts. Laat je inspireren door fascinerende verhalen over de nieuwste productinnovaties, technologieën, interessante samenwerkingen en onze bijzondere band met water.
Kortom, alle expertise en passie van GROHE op één platform.

Wow-of-the-week

Wow Of The Week geeft je precies dat WOW effect! Toekomstige trends, verbluffende projecten, buitengewone designs en persoonlijke verhalen. Ontdek het laatste nieuws en de laatste innovaties, voorgesteld door gekozen experts. En dat allemaal in de vorm van kwalitatief hoogwaardige video's. De content op het platform wordt continu vernieuwd en uitgebreid.

Grohe How to

GROHE X is uitgerust met een nieuw leer- en opleidingsformat. Het biedt installateurs een platform voor informatie en educatie over installatie van de nieuwste producten. De persoonlijke omgeving zorgt voor een platform met kwaliteitsvolle content, dat perfect is afgestemd op jouw behoeften en interesses. Zo blijf je ten alle tijden op de hoogte.

360° leefruimtes op GROHE X

360° leefruimtes

Een virtuele showroom is tegenwoordig een absolute must voor elke interieurdesigner. Het zorgt voor een totaalbeeld waardoor inzichtelijk wordt hoe de nieuwe ruimte er uit zal gaan zien. Het GROHE X platform geeft je daarom de mogelijkheid om de nieuwste productinnovaties en fascinerende ontwerpen in een 360 graden leefruimte te bekijken! Het inrichten van een keuken of badkamer is nog nooit zo makkelijk en visueel geweest.

Bovendien bieden de 360 graden leefruimtes ook de mogelijkheid om achter de muur te kijken en als het ware rond te lopen door de ruimte. Dit zorgt voor een unieke, virtuele beleving van de producten.

Bekijk de 360° leefruimtes

On demand events

Via GROHE X blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, afgestemd op jouw interesses. De on demand events geven je inzicht in de toekomst van GROHE, onze maatschappelijke betrokkenheid en interessante keynotes van GROHE leaders.

Wist je dat?

Weet jij waarom je water moet besparen? En dat het geluid van water je kan kalmeren? En dat het wetenschappelijk bewezen is dat biofilisch design binnenruimtes een veel positievere vibe geeft? Vind nuttige tips en kom meer te weten, terwijl je naar exclusieve opnames en video's kijkt.

Newsroom

Op de hoogte blijven van alle persberichten? De Newsroom is een verzameling van alle berichten omtrent het bedrijf GROHE, duurzaamheid en badkamer- en keukennieuws. Je vindt hier nieuws voor zowel vak- als consumentenpers.